Mai ALB-NEGRU și pierdută-n ceață decât acum n-a arătat situația CET Arad în toată istoria lui! Citește ALARMANTA dare de seamă a angajaților centralei… „pe ultimul fum”

cet arad
Distribuie:

 

În termeni de „dezastru”, „umilință”, „neprofesionalism”, „șomaj iminent” își țipă angajații SC CET Arad disperarea acuzând, în scrisoarea pe care sindicatul reprezentativ al „colosului cu viitorul în ceață” au trimis-o tuturor redacțiilor (interesate) din Arad și instituțiilor statului (dezinteresate), Primăria Arad de această stare de fapt, nemaiîntâlnită în istoria centralei care, de 30 de ani, dă căldură și apă caldă Aradului.

Angajații, care (printre altele) nu și-au primit salariile pe decembrie, încearcă să tragă un semnal de… „Sirena lui Vasile Roaită”, cu câteva secunde înaintea ultimului fum ieșit de pe furnalul CET Arad și sunt extrem de expliciți în ceea ce privește nominalizarea VINOVATULUI (generic vorbind, dar cu majuscule): Consiliul Local Municipal Arad – in corpore.

În economia înțelegerii situației în care se află singura centrală care alimentează cartierele mari din municipiu trebuie menționat, neapărat, că exact o jumătate din cei 30 de ani de funcționare a CET Arad, atât Primăria Arad cât și Consiliul Municipal Arad au fost conduse – respectiv controlate – de Gheorghe Falcă.

cet

Categorie: Știri
Etichete: CET Arad, Gheorghe Falca, situatia cet arad, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Francisc Kempf (PSD Vladimirescu): „După numeroase sesizări și presiuni social-democrate comuna va avea în sfârșit un utilaj pentru îndepărtarea zăpezii”
Articolul următor
RETIM a epuizat problema GUNOIULUI în Arad și a intrat în faza SCRISORILOR DESCHISE către PARLAMENTARI

2 comentarii. Leave new

 • avatar of marcel tudor
  marcel tudor
  16 ianuarie 2019 20:30

  Astept cu nerabdare raportul de activitate al Consiliului de Administratie,mai ales al presedintelui CA,Neamtiu Cornel,marioneta primarului.Sper ca toti acolitii politici care au falimentat CET Arad sa raspunda penal pentru modul cum au administrat aceasta societate.

  Răspunde
 • În mai multe orașe mari au falimentat CET urile ce sa ne mai mire.Dacă era o reducere de cheltuieli poate ,dar ele au crescut de la an la an .Mai sunt pierderile pe retea, de la CET pana la blocuri e o cale lunga,rezultând un preț final piperat .Dacă n ar împiedică debransarea ar mai fi putini abonați. Nu e corect ca omul sa nu și poată alege furnizorul de căldură,sa fie ținut captiv de cineva indiferent cum se numeste.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie