Membrii unei grupări, cercetați pentru înșelăciune. Se căsătoreau cu persoane singure cu dizabilități apoi le furau casele și averile

dizabilități
Distribuie:

 Șase persoane din București și județul Ilfov sunt cercetate de polițiști pentru înșelăciune. Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, concubina acestuia, mama și cele trei surori. Aceștia puneau la cale căsătorii cu persoane în vârstă, care au dizabilități, pentru a le obține averile. Aceștia le cazau apoi într-un imobil, în condiții improprii, acolo unde le băteau și le jigneau, conform G4Media.


Victimele, 6 persoane în total, bătrâni singuri cu dizabilități, erau amăgiți, ajungeau să se căsătorească cu membrii grupării, în ciuda diferențelor de vârstă. Gruparea colabora și două persoane cu pregătire juridică, dar care nu profesau, și care îi ajutau pe inculpați cu redactarea documentelor oficiale, care erau depuse ulterior la oficiile de Stare Civilă.

Bătrânii cu dizabilități erau cazați într-o clădire, în condiții improprii, acolo unde erau agresați sau jigniți și amenințați. Victimele sunt o femeie de 75 de ani și cinci bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 75 de ani.

Bătrânii cu dizabilități erau astfel deposedați de case, bani sau terenuri, care ulerior urmau să fie vândute. Astfel gruparea cercetată s-a ales cu 6 proprietăți. Într-una dintre proprietăți au fost găsiți 22.000 de euro. Din cele șase proprietăți, două imobile au fost vândute.

Gruparea și-a desfășurat activitatea din 2017 și până în prezent. Persoanele cercetate urmează să fie duse la audieri. Bătrânii  vor fi evaluați medical, apoi vor ajunge în centrele DGASPC.


 

Categorie: Național
Etichete: Bucuresti, dizabilități, inselaciune
Distribuie:
Articolul anterior
Metallica va avea primul concert în Arabia Saudită
Articolul următor
Moțică Gheorghe din Hălmagiu a dispărut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta 1 large

Un campionat de ținut minte!

UTA – FC U CRAIOVA 1948 3-1 (2-0) Au marcat: Luckassen (6), R. Pop (31), J. Pedro (67) – Ibrahim (87) 6 mai 2024, ora: 18:00, stadion: „Francisc Neuman“, temperature:…
uta dinamo scaled

SĂRACĂ IRIMA MEA!

UTA – DINAMO: 2-1 (1-1) Au marcat: Micovschi (41), Freitas (90+2,penalty) – Politic (8) 06.11.2023, ora:18,00, stadion: „Iuliu Bodola”, spectatori: 8000. UTA (antrenor Mircea Rednic): Iacob – Capușă, Conte, Stolnik,…