Meszar și prietenii lui: „CLUBUL NOSTRU a devenit definitiv proprietar al mărcii UTA”. Restul lumii: „Suporter Club UTA este și va rămâne în continuare entitatea care deține MARCA UTA”

uta - războilul marcolir
Distribuie:

Suporter Club UTA a remis în această un comunicat de presă concluziv față de de ceea ce ieri și-a dorit să apară, în spațiul public cel puțin, ca o „victorie a mafiei Falcă-Meszar asupra bunulului simț și al legii” și a generat o polemică pe cât de consumatoare de nervi și entuziasme ce țin de istorie, pe atât de păguboase pentru orice proiect.

[COMUNICAT DE PRESĂ]       

Ne vedem nevoiți din nou să venim în fața suporterilor utiști și nu numai, pentru a răspunde unor dezinformări cu privire la marca „UTA”, venite din partea unor indivizi precum Alexandru Meszar sau Călin Costea, unul profitând din plin de pe spatele clubului, iar celălalt încercând la rândul său să profite.

comunicat uta

marciuta

Suporter Club UTA este și va rămâne în continuare entitatea care deține marca „UTA”, iar aceasta este formată din nume, siglă și culori.

Acest lucru este foarte ușor verificabil, chiar pe site-ul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

marca uta scu

Este chiar absurd modul în care persoane din club, prin contestarea mărcii deținute de Suporter Club UTA, contestă inclusiv sigla, istoria și palmaresul clubului UTA, acestea fiind strâns legate de marca „UTA”, adică de nume, de siglă și de culori. Este cu atât mai absurd, cu cât, din punct de vedere sportiv, clubul UTA folosește marca deținută de Suporter Club UTA, nu acele înșiruiri de litere ale lui Călin Costea. Practic, clubul UTA a primit identitatea prin marca deținută de Suporter Club UTA.

Mai menționăm faptul că, din punct de vedere juridic, Suporter Club UTA a contestat orice altă așa-zisă marcă ce conține literele „UTA”.

Până de curând, Suporter Club UTA nu și-a pus vreodată problema ca cineva să încerce confiscarea clubului UTA și să profite de pe urma numelui acestuia, acesta fiind și motivul pentru care, până recent, nu au fost întreprinse acțiuni în justiție. Dincolo de aceste dezinformări venite din partea lui Alexandru Meszar, a lui Călin Costea și a profitorilor din jurul lor, suntem convinși că instanțele judecătorești vor arăta cât se poate de clar cine deține marca „UTA” și cine pretinde că o înșiruire de litere poate ține loc de nume, siglă și culori.

Pentru noi doar UTA contează!
UTA LIBERĂ!

Suporter Club UTA

Categorie: Știri
Etichete: Alexandru Meszar, Calin Costea, MAFIA FALCA-MESZAR, MARCA UTA, OSIM, suporter club UTA, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Au demarat lucrările pentru amenajarea unei Alei pietonale pe digul Mureșului, în cartierul Mureșel
Articolul următor
La 22 de ani, cu o alcoolemie de 0,97 s-a crezut „regina șoselelor”. A doborât un copac și a lovit două mașini parcate pe „Praporgescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie