Mihai Fifor este VICEPREMIERUL ROMÂNIEI pe Parteneriate Strategice

mihai fifor
Distribuie:

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, la finalul CEx al PSD modificările din Guvernul României.

Astfel, Ramona Mănescu a fost propusă pentru Ministerul de Externe, Nicolae Moga pentru Ministerul de Interne, iar Mihai Fifor pentru funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice.

„Am spus colegilor din CEx că avem două portofolii de vicepremier pentru care trebuie să facem nominalizări: cel pe probleme economice şi cel pe parteneriate strategice, că încă şase ministere le-am făcut o evaluare şi am propus CExN schimbarea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu senatorul Nicolae Moga de la Constanţa. Am luat act de dorinţa de a schimba pe domnul Teodor Meleşcanu cu Ramona Mănescu ca şi ministru al Afacerilor Externe şi am propus pentru funcţia de vicepremier pe parteneriate strategice pe domnul Mihai Fifor, având în vedere că ne aflăm la finalul interimatului legat de acest portofoliu”, a declarat Dăncilă.

Mihai Fifor este în acest moment și purtătorul de cuvânt al PSD, la nivel național, dar și președintele Consiliului Național PSD.

În trecut, Mihai Fifor a fost atât ministru al economiei cât și ministru al apărării. La nivel local, Mihai Fifor este varianta pe care s-ar putea să meargă PSD Arad în bătălia alegerilor pentru demnitatea de primar al municipiului.

Categorie: Știri
Etichete: guvernul dancila, Mihai Fifor, politica arad, vicepremier
Distribuie:
Articolul anterior
Doamne, ce-i cu atâtea MORȚI SUBITE de oameni TINERI?! Laurențiu Hălmăgean, fost personaj important în lumea politică și director adjunct al Casei de Pensii s-a stins azi-noapte în urma unui INFARCT. Avea 43 de ani…
Articolul următor
DD CHIM SRL a dezinsectat Aradul din avion cu DELTATIM PLUS. Țânțarii rezistă?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie