Mihai Fifor încearcă să demonteze „scenariile de blat” cu Falcă pentru alegerea lui Cheșa viceprimar: „ PSD Arad nu a negociat și nu a format o alianță/majoritate cu PNL Arad pentru CLM Arad. Nu plecăm niciunde. Nici Fifor, nici PSD Arad. Respirăm, trăim și ne batem!”

Fifor
Distribuie:
„ Ieri a fost o zi care s-a dorit a fi „fierbinte” pentru politica arădeană. Spirite incinse, declarații politice mai mult sau mai puțin belicoase, cerneală multă cursă în presă, indignări, acuze și, mai ales, scenarii. O, daaaa! Și ce de scenarii… Au luat foc acuzator experții în ale politicii arădene: BLAT!!! E sigur blat!!! PSD a făcut blat cu PNL!!! Vai și amar! Dacă n-ar fi de râs, sigur ar fi de plâns… Dar, hai să ne lămurim puțin… Și să recapitulăm, fără mânie proletară. Numai pentru fixarea cunoștințelor… Oare, imediat după alegerile locale, acum un an, a fost convocat PSD Arad de Falcă sau de Bibarț la vreo consultare? La vreo negociere? Nu. A fost de atunci, vreme de un an și mai bine, PSD Arad consultat sau chemat la vreo discuție, să nu mai zic negociere? Nu. A fost altă voce mai puternică anti-mafia PNL Arad, în tot acest timp, decât vocea PSD Arad? Nu. A demascat cineva mai vehement ca PSD Arad toate nenorocirile produse de Falcă, Cionca, Bibarț, Bîlcea în 2020, când se murea pe capete la Arad și se sifonau milioane de euro în pușculițele unora? Nu. Unde erau atunci deontologii Aradului? Un cuvânt n-au suflat, cu extrem de puține excepții. A fost vreun partid mai vehement ca PSD Arad âmpotriva dezastrului sanitar, economic și politic produs de Alianța de dreapta PNL-USR-UDMR tot anul ăsta? Nu cred. Și atunci? Ce tot vânturăm aiureala cu blatul? Dă bine la public și de aceea? Deranjează că PSD Arad joacă politic? Că își asumă să facă administrație în contra Falcă, Bibarț, Cionca & Co., pentru arădeni? ‼️ Știu…ciuma roșie nu are voie să existe, să respire, să miște. ‼️ Fifor și PSD Arad trebuiau exterminați, nu învinși, la Arad. Ei bine, uite că nu ne-am lăsat nici exterminați, nici învinși. Respirăm și ne batem politic. Pentru arădeni și pentru Arad. Și o facem pe bune. Așa cum am promis în februarie 2020, atunci când am preluat coordonarea filialei PSD Arad, alături de colegii mei. Iar pentru deontologii blaturilor din Arad, subit redeveniți vocali… cu regret, trebuie să vă informez că: ✅ PSD Arad nu face blaturi cu nimeni. ✅ PSD Arad rămâne cel mai înverșunat opozant al PNL-ului lui Falcă, Cionca, Bibarț, Bîlcea și lista ar mai putea continua.✅ Nici Fifor, nici colegii din PSD Arad nu sunt de vânzare și nu negociază bunăstarea arădenilor cu cei, care ani de zile, au distrus Aradul. Noi vom lupta în continuare pentru Arad și pentru arădeni. ✅ PSD Arad nu a negociat și nu a format o alianță/majoritate cu PNL Arad pentru CLM Arad. Și, mai ceva… pentru cei cu scenariile… nu plecăm, oameni buni, niciunde. Nici Fifor, nici PSD Arad. Respirăm, trăim și ne batem! Cu forța și cu înverșunarea celor care luptă pentru o idee: binele Aradului! Restul… sunt povești de spus la o narghilea. Prietenii știu de ce!😜” – a postat deputatul și președintele PSD Arad, Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.
Categorie: Politice
Etichete: Ilie Chesa, Mihai Fifor, presedinte PSD Arad, PSD Arad, viceprimar Arad
Distribuie:
Articolul anterior
USR Arad: „USL 2.0 este de astăzi oficial în Arad”
Articolul următor
ULAL Arad: „Arădenii ar putea plăti 434,74 lei per gigacalorie. Am sesizat deja instituția prefectului cu privire la încălcarea legii de către administrația locală și de furnizorul de energie termică privind livrarea căldurii către utilizatori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD