Mircea Diaconu va fi prezent la Arad luni, pentru a discuta cu alegătorii pe platoul din fata Teatrului de Stat Arad

mircea diaconu
Distribuie:

 

Luni, 21 octombrie 2019, ora 17:30, candidatul Mircea Diaconu va fi prezent la Arad, pe platoul din fata Teatrului de Stat Arad.

Întâlnirea cu electorii arădeni face parte din turneul de promovare a programului candidatului susținut de ALDE România, dar și de mulți independenți, fără „coloratură politică”.

Iată unul dintre mesajele care europarlamentarul-actor ține foarte mult să intre în mintea alegătorilor care vor vota în 10 noiembrie:

„N-am liniște când văd că ne atacăm unii pe alții, ne certăm, în loc să ne unim puterile pentru a aduce bunăstarea și liniștea în țara noastră.

Președintele trebuie să fie așa cum scrie la carte. Adică în Constituție. Eu am studiat cu atenție și am constatat că, în Constituție, cartea noastră de căpătâi, nu există niciunde sintagma „Șeful Statului”.
În schimb, se spune destul de clar ce are de făcut Președintele. Rolul său este să facă să se miște roțile dezvoltării, administrării, guvernării țării, nu să le blocheze.

Dacă vrem să avem în sfârșit țara pe care o merităm, poate ar trebui să începem prin a face lucrurile așa cum scrie la carte. Cu bună-credință.”

diaconu

Categorie: Politice
Etichete: ALDE, campanie electorala, canditat presedintie, Mircea Diaconu
Distribuie:
Articolul anterior
Marius Copil a obținut cea mai importantă victorie din acest an, chiar de ziua sa de naștere!
Articolul următor
„Sunt certați rău băieții!” O NOUĂ INCENDIERE INTENȚIONATĂ la o altă „mașină de șmecher” – de această dată CONFIRMATĂ de ISU Arad ca atare: incendierea cu benzină a roții [FOTO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie