[NOU ÎN ARAD] Bijuterii din Argint BELLADONA, accesorii pentru femei şi studio foto fashion – acum, într-un spațiu select pe strada Mețianu

belladona 2
Distribuie:

 

Un nou magazin de bijuterii de argint Belladonna a fost inaugurat pe strada pietonală Meţianu, la numărul 4. Produsele comercializate sunt de proveniență italiană și sunt create cu aceeași măiestrie și design, ca și cea a anticilor artizani italieni, care au dat viață vechii tradiții a bijuteriei de argint de lux.

Astfel, dacă sunteți în căutarea unor bijuterii de argint în Arad puteţi vizita magazinul Belladonna de pe strada Meţianu, nr 4.  Bijuterii Arad Argint Belladonna este un magazin online şi fizic care comercializează produse pentru orice ocazie şi eveniment. Anexat la magazinul de bijuterii şi accesorii pentru femei găsiţi şi un studio foto, o idee originală, prima de acest gen din România, unde puteţi cumpăra cadouri şi apoi să faceţi fotografii pentru voi şi prieteni.

Belladonna urmărește să aducă în fața clienților bijuterii de argint originale care se găsesc atât în magazin cât și online, accesibile oricărui buzunar, care să încânte privirea admiratorilor. Bijuteriile de argint în Arad pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 50 de lei și 1.000 de lei.

Marca Belladonna Bijuterii Argint își are propria istorie, ce pornește din anul 1893 când Paolo împreună cu fiul său Riccardo, au pus bazele unei afaceri cu bijuterii destinate în principal reprezentanților marilor familii nobiliare din Portofino şi Monte Carlo. De altfel, Paolo se evidențiase deja ca aurar și artizan de bijuterii și obiecte prețioase.

Soția sa, Medea Costa având o mare pasiune pentru desen și o mare capacitate creatoare, se va remarca prin designul deosebit al pieselor realizate în micul atelier al lui Paolo. Riccardo s-a născut și a crescut în ambientul micului magazin de bijuterii de argint si aur al părinților săi, frecventat de toată lumea bună a Italiei şi Coastei de Azur.

În anul 2013, tradiția a fost reluată și reîmprospătată sub o conducere nouă şi anume cea a scriitorului Luca Vincenti. Prima dată bijuteriile de argint Belladonna au ajuns în Cluj, iar acum sunt în Arad. 

„Azi bijuteria artizanală italiană a ajuns la un nou nivel, încorporând în designul specific al cristalelor de o claritate excepțională. Vechiul și noul se împletesc în mod fericit, rezultatul fiind colecţii de bijuterii cu pietre semiprețioase de calitate superioară, accesibile ca preț, care pot înfrumuseța ținuta oricărei femei: inele de logodnă, cercei cu cristale, brățări cu cristale, coliere bijiterii, accesorii”, a declarat Luca Vincenti, directorul artistic al magazinului.

CARTE DE VIZITĂ

Site: http://bijuterii-belladonna.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna

Magazin Bijuterii Argint Belladonna

Studio Foto Fashion Belladonna

Strada Metianu 4 Arad (Romania)

fix +40 (371)414.160

ORAR:

Program Luni-Vineri 9:00-18.00

Sâmbătă 10-14

Duminica închis

 

Categorie: Publicitate
Distribuie:
Articolul anterior
Femei și bărbați în criză politică (scenariu electoral)
Articolul următor
O societate comercială din Sebiș este cercetată penal pentru că a poluat Valea Deznei și Crișul Alb cu ape uzate cu conținut ridicat de metale grele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

canapea_glasspandoor

Cum alegi canapeaua pentru locuința ta

Canapeaua este unul dintre cele mai importante elemente dintr-un living. Primul care îți fură ochii atunci când intri într-o încăpere. Deși are un rol major în conturarea designului locuinței, este…