[NOU ÎN ARAD] Orto Style Medical – un magazin nișat pe produse ortopedice, cu un personal specializat

orto style medical
Distribuie:

Orto Style Medical se rezumă la importanța unui magazin de profil ortopedic cu gamă largă de produse ortopedice și nu numai, plus un personal specializat, inclusiv medic ortoped, ce stau la dispoziția pacienților.

orto style medical 1

Deschiderea festivă are loc vineri, 1 iulie, de la ora 14.30, iar cea oficială începând de luni.
Adresa: Str. Tribunul Dobra Nr.1
Orar: Luni-Vineri: 8-19
Sâmbătă: 9-13

orto style medical 6

Managerul de marketing și promovare Linda Suzana Mîndru se ocupă de promovare medicală direct în cabinetele medicilor din județul Arad și în spitale, cu campanii  promoționale periodice la produse. „Prin acest lucru suntem speciali și unici în Arad!” – afirmă aceasta, după o sondare a pieței de gen din Vestul țării.

Magazinul pune la dispoziție, în același spațiu, amprentare plantarăîncălțăminte personalizată, dispozitive speciale ortopedice pentru toate tipurile de patologii ortopedice și probleme la pacienții cu probleme de deplasare sau imobilizați la pat.

„Viziunea noastră este să ne facem cât mai utili prin îmbinarea acestei diversități, să ajutăm arădenii, să fim de folos la cât mai mulți pacienți.”

– este politica declarată a societății. „Acest tip de magazin este un real ajutor pentru pacient, dispunând de toate tipurile de orteze și aparatură medicală de profil ortopedic, totul la îndemână și sub îndrumarea unui medic ortoped, a unui kinetoterapeut care sunt prezenți zilnic la magazinul nostru și un podolog autorizat.”

Managerul general Anca Daniela Ivașcu este podolog autorizat și licențiat special pentru efectuarea amprentărilor plantare digitale, pentru comanda de încălțăminte personalizată și taloneți, care sunt sub licență românească, inclusiv podometrul digital. În Arad nu există, încă, un medic specialist atât de concret nișat.

„Această specializare mai rar întâlnită la noi in țară, cât și prezența medicului zilnic în magazin ne diferențiază de alte centre, magazine de acest profil din Arad.

Investim, ne conformăm cerințelor pacienților și ne implicăm activ, ridicând standardele la un nivel superior! Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să ne călcați pragul începând cu data de 1 iulie 2022, în magazinul nou deschis pe Strada Tribunul Dobra Nr.1”- Managerul general Anca Daniela Ivașcu .

Mai multe cu și despre Anca Daniela Ivașcu în acest interviu, acordat colegului nostru Kristian-Ivan Varjasi:

 

Categorie: Publicitate, Advertorial
Etichete: amprentare plantară, Anca Daniela Ivașcu, încălțăminte personalizată, Linda Suzana Mîndru, Orto Style Medical
Distribuie:
Articolul anterior
Amintiri dintr-o țară bananieră (1)
Articolul următor
Puncte de prim ajutor și de distribuție a apei potabile în municipiu și în județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie