Noul Renault Megane Sedan, lansat și la Arad în showroom-ul Renault – Verbiță

renault megane sedan lff ph1 design
Distribuie:

 După Renault Megane și Renault Megane Estate, a venit și rândul lui Renault Megane Sedan să fie lansat în România. Prețul mașinii pornește de 14.800 euro cu TVA (12.333 euro fără TVA) și poate ajunge la 20.700 euro cu TVA în echiparea de top, fără dotări opționale. Mașina concurează pe piață cu modele precum Volkswagen Jetta, Ford Focus Sedan, Mazda3 Sedan, Hyundai Elantra și Honda Civic Sedan.

Evenimentul de lansare a noului Renault Megane Sedan s-a desfăşurat în perioada 14-16 octombrie, în cadrul unui eveniment programat în  rețeaua dealerilor autorizați din România. Ieri la Arad lansarea a avut loc la showroom-ul Renault – Verbiță.

Noul model completează gama Renault din segmentul C, propunând un nivel de echipare şi un pachet de tehnologii unice în segment. Noul Megane Sedan va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen şi Intens, iar preţul de pornire e de 14.800 de euro (cu TVA). 

De la prima versiune, lansată în 1995, Renault a vândut în România circa 35.000 de mașini noi Megane, potrivit companiei.

Varianta sedan, al cărui portbagaj oferă un volum de până la 550 litri, a fost proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016. Noul Megane oferă ca opțiune o trapă din sticlă panoramică, iar acoperișul panoramic creează o legătură între parbriz și fereastra din spate.

Renault completează oferta sa în segmentul C şi lansează noul Megane Sedan în România. Un model legendar pe piaţa românească, înregistrând un volum de 35.000 de unităţi de la prima sa versiune, Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfârşitul lunii septembrie. Noua generaţie adoptă un design dinamic, dar elegant şi oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare.

Noul Megane Sedan propune o gamă de motorizări: Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte; Energy 1.6 dCi, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte; Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte; Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte; Sce 115, cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

Pe versiunile superioare, mașina dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie led, ce comută automat între funcția de autostradă sau oraș și lumini de zi 3D cu tehnologia Edge Light. Versiunea sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, cu un touchscreen de 8,7 inch.

Tehnologia inclusă în sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod „Perso” care poate fi setat de către șofer.

Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-LINK 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opțiunile de confort ale habitaclului, ambianța luminoasă și variația efortului volanului.

Pachetul cu sisteme de asistență la condus este completat de un sistem de tip „head-up display”.

Noul Renault oferă ca opțiuni climatizare automată, volan încălzit și funcția Easy Trunk Access (ETA), un sistem pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate.

(conform Renault România)

 

Categorie: Publicitate
Etichete: lansaremodel, Renault Sedan, Showroom Arad, Verbiță
Distribuie:
Articolul anterior
Ceremonia militară de acordare a Drapelului de luptă Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad [GALERIE FOTO]
Articolul următor
România (prin) obiectiv: O poezie vie – toamna prin pădurile patriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie