O familie din Arad, exasperată să curețe gunoiul după Retim, face apel către primărie să ridice de pe strada lor tomberoanele

clopotului pr
Distribuie:

 

În speranța că cei din primăria Arad citesc mai degrabă presa decât emailurile cu sesizări, o familie din Arad ne-a solicitat publicarea unui apel către administrație astfel încât să poată fi găsită o rezolvare și să nu mai fie nevoită să strângă în permanență gunoiul după alți concitadini și după angajații de la salubritate, tomberoanele fiind amplasate exact în fața casei lor.

Acest mesaj a fost transmis în format electronic și către Primăria Arad:

„Vă rugăm să ridicați de urgență tomberoanele aflate pe str. Clopotului, vis-a-vis de nr. 11b.  Este inadmisibil ca aceste recipiente să fie așezate pur și simplu pe stradă, vis-a-vis de casa noastră, fiind practic un focar de infecție la mai puțin de 5 metri de poarta noastră. În permanență e un gunoi extrem de mare în jurul lor, în permanență sunt umplute de gunoi de tot felul, inclusiv menajer și resturi de construcții, care mai e și răscolit de unele persoane. 

Tot gunoiul refuzat de Retim din pubelele personale, ajunge în și pe lângă aceste tomberoane. După cum știți, Retim nu ridică altceva în afară de gunoi menajer și atunci, toți cei care au și altceva de aruncat, vin și o fac în aceste tomberoane.

Eu și familia mea suntem nevoiți să strângem acest gunoi în permanență. Nici când tomberoanele sunt golite, gunoiul din jurul lor nu este strâns de nimeni. Este INACCEPTABIL!  Menționez că pozele atașate au fost făcute în decursul a săptămâni diferite. 

Vă rog, de asemenea, să ne comunicați motivul în baza căruia aceste tomberoane nu au fost amplasate în toate cartierele Aradului: nu am văzut nici măcar un tomberon de acest fel în Subcetate sau Aradul Nou, de exemplu. 

Este inadmisibil și profund discriminatoriu să fim tratați altfel decât alți locuitori ai acestui oraș , din moment ce plătim aceleași impozite și taxe. Nu este prima dată când suntem nedreptățiți: când s-au făcut trotuarele în Sânnicolau, noi și vecinii noștri nu am beneficiat de acest drept; când s-au schimbat becurile de la stâlpii de iluminat public în Sânnicolau, nu s-au schimbat și în dreptul casei noastre și a vecinului nostru; când se face igiena spațiului verde, cei care o fac se opresc în colțul străzii și nu mai intră și la noi pe stradă.

Dar acum, în cazul acestor tomberoane, suntem hotărâți ca, în cazul în care nu veți dispune ridicarea lor de pe strada noastră, să vă acționăm în instanță. 

Pe lângă faptul că este un disconfort extrem de mare psihic să ai mereu gunoi chiar în fața casei tale, este efectiv o amenințare la adresa sănătății noastre, fiind un real focar de infecție.

Vă mulțumim anticipat.”

clopotului3
clopotului1
Categorie: Știri
Etichete: colectare deseuri, gunoi, RETIM, rezidenți, str. Clopotului Arad, tomberoane
Distribuie:
Articolul anterior
Fără manifestări comemorative în memoria deținuților politici anticomuniști
Articolul următor
Ghici cine câștigă acest meci?! Oripilați-vă cu urechile voastre ascultând PERVERSA LUPTĂ dintre un boxeur celebru din Arad și un polițist anonim din Hălmagiu! [AUDIO / FOTO]

2 comentarii. Leave new

 • Asa sunt angajatii de la retim, lasa o mizerie in urma lor de nu are rost. Plus ca sunt figuranti, iau numai tomeroane usoare, sa nu cumva sa se chinuie domnii, printii de la retim. Platim degeaba, ar trebuii sa va urmariti angajatii.

  Răspunde
 • avatar of mihaiaslau
  MihaiAslau
  9 martie 2021 16:32

  Catalin, ce ai pus greu in tomberon?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie