O fărâmă de „Copilărie fericită” împărtășită din suflet între liceeni și semenii lor speciali

copilărie fericita 6
Distribuie:

 

 

Luni, 29 mai 2017 a fost o zi de ,,Copilărie fericită”. Proiectul face parte din seria activităţilor de voluntariat desfăşurate de elevii arădeni ai  Liceului Teoretic ,,Adam Muller Guttenbrunn”  în diferite centre de plasament și instituţii partenere.

Proiectul  a dorit să aducă zâmbetul pe buze copiilor  din Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilităţi „Orhideea” din Subcetate cu ocazia Zilei Copilului. Astfel, câţiva elevi voluntari din clasele:a VII-a D, a IX- a D, a IX- a C, a X- a A, a X -a C, a XI a –A și a XI- a C ale Liceului arădean, împreună cu profesorii; prof. coord Costin Carmen, prof. Mladin Diana, prof. Busu Cristina, prof. Jurcovan Vigh Melinda, prof. Avram Dorina și înv. Moisă Zina au organizat o petrecere frumoasă.

În prima parte a evenimentului elevii şi cadrele didactice  participante au organizat activităţi sportive competitive în curtea centrului de plasament: ştafeta baloanelor, mingea călătoare, ştafeta coardă, ştafeta gărduleţ, ştafeta transport obiecte,în urma cărora grupe formate din copii cu dizabilităţi au fost premiaţi cu medalii.S-au desfăşurat concomitent cu acestea diferite ateliere de facepainting, pictură, desen pe asfalt.

În partea a doua s-a desfăşurat o petrecere în zona de mese a centrului unde au fost primiţi frumos la petrecere de elevii liceului cu coifuri,suc şi voie bună iar la final s-au bucurat de surpriza dulce, un tort oferit de Asociaţia Părinţilor liceului.

Astfel, toți au avut parte de o fărâmă de copilărie frumoasă, petrecând Ziua Copilului într-o atmosferă caldă.

 

Categorie: Știri
Etichete: 1 iunie, activități extracuriculare, Adam Muller Guttenbrunn, Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilităţi „Orhideea”, elevi, Liceul Teoretic, profesori, Ziua copilului
Distribuie:
Articolul anterior
Raliul Aradului – KIA a ajuns la a IX-a ediție. De „Ziua Copilului” se dă startul festiv [PROGRAM]
Articolul următor
OMULEȚUL CRITIC – date personale, însușiri, dotări și considerații subiective la apariția unui SUPEREROU LOCAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie