O fetiță de 3 ani s-a accidentat pe toboganul de la locul de joacă amenajat de Consiliul Județean pe malul Lacului Ghioroc [FOTO]

ghioroc copil
Distribuie:

 

O fetiță în vârstă de 3 ani și câteva luni s-a accidentat destul de grav în această seară, iar rana produsă cu acest prilej a necesitat intervenția Ambulanței și prezența Poliției. Evenimentul, care era să se sfârșească chiar mai urât, s-a produs în timp ce copilul încerca să se dea pe toboganul amenajat în locul de joacă improvizat pe plaja Lacului Ghioroc.

Familia Boroș, din Arad, a riscat să-și lase fata să se joace nestingherită pentru câteva minute… având încredere în „investițiile” Consiliului Județean de dată recentă – doar că îndată ce a urcat pe tobogan, copilul s-a înțepat într-un cui, lăsat neizolat, în zona ochiului, rana producând o sângerare abundentă.

La fața locului, polițiștii au încercat „să-i scoată din ecuația vinovaților” pe administratorii spațiului, dând vina pe părinții care nu au însoțit copilul pas cu pas.

Aceștia vor depune o plângere scrisă față de cele întâmplate.

 

Categorie: Știri
Etichete: ghioroc, lacul ghioroc, loc de joaca, plaja ghioroc, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Dosar penal pentru un tânăr șofer care a trecut cu roțile autoturismului peste piciorul unui POLIȚIST LOCAL
Articolul următor
Craivan Camelia (PMP) face parte de vineri, 13 iulie, din componența electorilor Consiliului Județean Arad

3 comentarii. Leave new

  • Indiferent cat de grijuliu ești cu copilul, tot se întâmplă ca o secundă sa îl scapi din ochi și atunci apare nenorocirea. Nu sunt părinții vinovați. Vinovați sunt cei care au preocupări mai mari, in loc sa se mai uite și la locul de joaca pentru copii (că acum chiar se duc mulți copii mici pe plajă) .

    Răspunde
  • Trebuie făcute mai atent pt copii

    Răspunde
  • Serios??? Părinții trebuiau să însoțească copilul pas cu pas? Explicați cum mama naibi se poate urca un părinte în căsuța de la tobogan să stea lângă copil??? Normal autoritățile niciodată nu sunt de vină, copilul și părinți sunt de vină… Siguranța copiilor nu e importantă pentru voi, doar palmieri pe plajă să fie nu locuri sigure de joacă pentru copii, să vă fie rușine domnilor de sus…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie