Oportunităţile economice arădene sunt promovate de Consiliul pentru Promovarea Comerţului Internaţional Hainan, China

cj arad haikou customs build
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – C.J.ARAD]

În urma vizitei în Hainan (Republica Populară Chineză) a preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, o delegaţie de oameni de afaceri chinezi se va deplasa la Arad pentru oportunităţile locale de investiţii.

În data de 16 ianuarie 2018, Consiliul pentru Promovarea Comerţului Internaţional Hainan a organizat o întâlnire în cadrul căreia au fost  promovate oportunităţile de afaceri ale judeţului Arad. La întâlnire au participat aproximativ 30 de reprezentanţi ai întreprinderilor locale care s-au arătat interesaţi de oportunităţile economice şi posibilitatea extinderii afacerilor lor în judeţul nostru.

În luna noiembrie a anului trecut, preşedintele  Iustin Cionca a semnat un protocol de colaborare cu guvernatorul Provincie Hainan, dr. Shen Xiaoming, pentru stabilirea colaborării concrete dintre cele două comunităţi. Preşedintele Cionca l-a invitat la Arad pe domnul guvernator, ca relaţiile dintre Arad şi Hainan să fie şi mai strânse, respectiv în semn de apreciere faţă de partenerul nostru chinez.

În baza aceluiaşi protocol şi artişti din Hainan au fost invitaţi în rezidenţiat artistic la Arad.

Aşteptăm cu interes vizitele partenerilor noştri chinezi, pentru dezvoltarea relaţiei dintre noi. Îmi doresc ca Aradul, unul dintre cele mai dinamica judeţe din euroregiune, să fie perceput ca un partener serios şi pragmatic de către colaboratorii noştri chinezi”, a declarat preşedintele Iustin Cionca.

Categorie: Știri
Etichete: CJ Arad, Consiliul pentru Promovarea Comerţului Internaţional Hainan, cooperare Arad - Hainan / China, guvernator dr. Shen Xiaoming, partenei chinezi
Distribuie:
Articolul anterior
Gianina Ignuța – vocația unui trădător
Articolul următor
Farmacia „Jasminum” ANGAJEAZĂ farmacist sau asistent de farmacie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie