Pachete alimentare compuse din hrană rece pentru beneficiarii Cantinei Municipale în perioada 11 – 22 Martie 2020

cantina arad
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Pachete alimentare pentru beneficiarii Cantinei Municipale

În completare la măsurile luate de Guvernul României de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, Primăria Municipiului Arad a luat în cursul acestei zile decizia de a restrânge activitatea Centrului Social Cantina Municipală Arad.

Astfel la inițiativa viceprimarului Ionel Bulbuc, s-a stabilit ca în perioada 11 – 22 Martie 2020, cei aproximativ 200 de beneficiari ai cantinei să primească pachete alimentare compuse din hrană rece.

Pachetele vor fi ridicate de la sediul Cantinei Municipale situat pe Bulevardul Revoluției nr. 93, Miercuri, 11 Martie 2020, în intervalul orar 10.00- 14.00 și Luni, 16 Martie 2020, în același interval orar.

„Din fericire în orașul nostru nu există cazuri sau suspiciuni de îmbolnăviri cu coronavirus și ne dorim că această situație să nu se schimbe. Acționăm preventiv. Măsura luată în privința Cantinei Municipale este valabilă pentru intervalul 11 – 22 Martie, dar se poate prelungi dacă situația o impune”, a explicat viceprimarul Ionel Bulbuc.

 

Categorie: Știri
Etichete: Centrului Social Cantina Municipală Arad, covid 19, viceprimarul Ionel Bulbuc
Distribuie:
Articolul anterior
Teatrul Național din Timișoara va reprograma toate reprezentațiile stabilite pentru perioada 10 martie – 22 martie 2020 în cele 3 săli de spectacole
Articolul următor
Mihai Fifor: „PSD susține adoptarea în regim de urgență în Parlament a reglementărilor privind combaterea epidemiei de coronavirus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie