Marius Sulincean: „Până şi vicele PNL-ist Bîlcea este sătul de fabulele de la Aeroportul Arad”

marius sulincean
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

Chiar şi liberalii se simt apăsaţi de greutatea propriilor minciuni şi explicaţii ridicole, de vreme ce consilierii judeţeni ai partidului decid să părăsească blazaţi sala, în momentul în care politrucii de casă încearcă să înghesuie public noi fantezii legate de Aeroportul Arad”, consideră Marius Sulincean, liderul Grupului PSD-AlDE din Consiliul Judeţean.

Tonul l-a dat astăzi nimeni altul decât Sergiu Bîlcea, vicele liberal, care s-a hotărât să părăsească şedinţa, urmat imediat de echipa sa de consilieri judeţeni, plictisiţi de expunerea sterilă a directorului de la aeroport, Dan Bălăcel şi a aghiotantului său. Ceea ce s-a vrut o informare oficială s-a transformat rapid într-o farsă ca multe altele, marca PNL Arad. Încercând să justifice că la aeroport mai mişcă şi altceva în afară de ciorile ce se zbenguie pe pista aproape virgină a instituţiei, conducerea CJA l-a adus pe Dan Bălăcel pentru aşa zise explicaţii de specialitate. Nimic rău în asta, dacă realitatea nu ar fi cea dezolantă pe care din păcate o cunoaştem cu toţii. PNL încearcă să îşi mascheze propria incompetenţă în materie şi se străduie să păstreze aparenţele pentru că, nu-i aşa, costurile de salarizare şi întreţinere nu sunt deloc de neglijat. În esenţă, am ascultat o expunere plină de platitudini, de minciunele repetitive care i-a stat în stomac până şi vicelui Bîlcea care subit şi-a adus aminte că este ora mesei. În acest timp însă în care nu se mişcă niciun fir de praf la Aeroportul Arad şi doar şobolanii tropăie în acelaşi spaţiu printre tomberoane, clientela de partid a PNL prosperă la adăpost de orice normă de bun simţ şi responsabilitate.”, afirmă consilierul judeţean PSD Marius Sulincean.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: comunicat de presa, comunicat psd arad, Marius Sulincean, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
„KINOdiseea Altfel” începe pe 15 mai la Arad!
Articolul următor
Cât de periculos a devenit Aradul? Un sfârșit de săptămână cu 356 polițiști în stradă, suplimentar față de dispozitivul curent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie