Pentru că are (de) unde – Eusebiu Pistru a dat de băut simpatizantelor ALDE

alde1 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Organizația ALDE Arad a sărbătorit Mărțișorul printr-o întâlnire festivă cu membrele de partid. Peste 150 de doamne și domnișoare au participat la evenimentul organizat de către deputatul Eusebiu Pistru, președintele Organizației Județene ALDE. A fost o întâlnire informală, în care nu au lipsit florile, voia bună și mărțișoarele.

În alocuțiunea sa, Eusebiu Pistru a subliniat, din nou, importanța vitală a femeilor în viața socială, economică și politică, punând accent pe o mai mare reprezentativitate feminină în structurile decizionale ale Alianței Liberal Democrate. Deputatul a reiterat faptul că ALDE Arad se dorește a fi prima forță politică de dreapta din județ și municipiu, o structură politică deosebită, punând accent pe pozitivism și relaționarea corectă între membrii săi și cu celelalte forțe de pe eșichierul politic.

ALDE Arad își continuă turnura politică ascendentă, atât în ceea ce privește situarea în sondajele de opinie, cât și în dezvoltarea organizatorică, pregătindu-se de a deveni principalul exponent al liberalismului real. Programul politic și economic, de sorginte pur liberală, garantează dezvoltarea economico-socială a României, a județului Arad și a tuturor locuitorilor săi.

Categorie: Știri
Etichete: 8 martie, ALDE, chef, Eusebiu Pistru, politica arad
Distribuie:
Articolul anterior
Vei primi SMS de la MAI și MAE înainte de a-ți expira PAȘAPORTUL
Articolul următor
Glad Varga (PNL): „Amendamentul pe care l-am depus în vederea restabilirii salariilor nete la valoarea din decembrie 2017 a angajaților din cadrul DGASPC a trecut la vot!”

1 comentariu. Leave new

  • avatar of ovidiu popetiu
    OVIDIU POPETIU
    7 martie 2018 23:04

    evenimentul de larg rasunet si cu fecunde urmari – cunoscut in activitatea ALDE ARAD, drept SARBATOAREA Martisorului, a fost creat de nimeni altul decat EUSEBIU PISTRU,deputat actual si cu multe mandate viitoare. PESTE 150 de doamne si domnisoare au petrecut, in conditii excelente alaturi de EUSEBIU PISTRU si de alte nume sonore a ALDE ARAD. Ambianta placuta a fost un fiasco ineluctabil. Succes in marile batalii electorale ce vor urma. Nu uitati ca votul e mai puternic decat sabia….Ierarhia urnelor stabileste cine conduce sau cine..dispare….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie