„Petarde de Almaș” au confiscat jandarmii în piață la Gurahonț…

petarde
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE JANDARMI ARAD] Depistat de jandarmi în timp ce comercializa materiale pirotehnice

În această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad desfășoară acțiuni ce au drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor de comerț ilicit inclusiv cu produse specifice sărbătorilor.

Pe timpul desfășurării unei astfel de acțiuni, în zona pieței din localitatea Gurahonț a fost depistată o persoană care oferea, spre comercializare, cutii cu materiale pirotehnice. Asupra acesteia au fost găsite 436 articole care sunt interzise deținerii și folosirii neautorizate.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat domiciliat în comuna Almaș din județul Arad.

Având în vedere faptul că ”orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” constituie infracţiune, conform prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materialelor explozive, republicată, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și predării lor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Arad.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Categorie: Știri
Etichete: Almas, Gurahont, IJJ Arad, jandarmi, petarde, piață
Distribuie:
Articolul anterior
Trăim o frică perpetuă gestionată de o gașcă de haiduci
Articolul următor
Investiție remarcabilă în județ. Benzinărie, sală de evenimente, restaurant și pensiune pe Centura Ineului – la intersecția cu Drumul Național [PROIECT]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie