Pfizer dă în judecată România pentru vaccinurile comandate în pandemie

pfizer
Distribuie:

„Pfizer dă în judecată România pentru vaccinurile comandate în pandemie. Plângerea a fost înregistrată la o instanţă din Bruxelles şi vizează contractul neonorat de statul Român, prin care ţara noastră a cerut peste 90 de milioane de doze de vaccin anti-Covid.” – conform ObservatorNews.ro


Deși a comandat cele peste 90 de milioane de doze, România nu a acceptat să le mai primească  şi să le plătească pe toate. Gigantul pharma a dat în judecată şi Ungaria şi Polonia, pentru acelaşi motiv.

Un număr de 35 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost furnizate României, din cele circa 90 de milioane comandate, pentru care a plătit 2,5 miliarde de lei. În total, s-au folosit doar 20 de milioane de doze.

Un dosar penal pentru achiziţiile din pandemie este deschis şi în ţară. DNA investighează foşti miniştri ai Sănătăţii pentru comenzi de vaccinuri peste nevoile reale.


Foto: The Guardian


 

Categorie: Știri
Etichete: covid 19, Pfizer, vaccinuri
Distribuie:
Articolul anterior
Vicepreședintele ANAF, Costea Sandu, a fost demis
Articolul următor
Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii din Ineu. Unul pentru furt dintr-o fermă, altul pentru lovirea unui octogenar și distrugere

1 comentariu. Leave new

  • avatar of bluesbreakers
    bluesbreakers
    22 ianuarie 2024 6:31

    Să le facă cei care au fost primii,care și-au făcut programare în județ și cazul celui din Constanța care a venit în Arad sa -și facă prima doză pt. că aici a găsit un loc liber.( mărindu-și cu acest lucru).Să meargă șefii, directorii care si-au obligat VERBAL angajații să se imunizeze,să meargă trâmbițele ,pseudovedetele media,doctorii PIG PHARMA,psihopații care nici astăzi nu s-au trezit!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…