Plagiatorii și-au dat diplome și distincții între ei…

lile cionca
Distribuie:
Distincția „Bene Merenti”, acordată de CJ Arad Universității „Aurel Vlaicu”

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a acordat Universității ,,Aurel Vlaicu” distincția Bene Merenti, înființată cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a Consiliului Județean și acordată principalilor parteneri implicați în dezvoltarea Aradului în aceste ultime trei decenii.

Distincția a fost înmânată doamnei rector prof. univ. dr. Ramona Lile, în cadrul evenimentului Bursa Locurilor de Muncă, organizat la Expo Arad de către Universitate, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură. La eveniment au fost prezenți 30 de angajatori care și-au prezentat oferta, sute de studenți, respectiv reprezentanți ai instituțiilor publice.

„O distincție care ne onorează și ne obligă să ne implicăm la fel de mult în dezvoltarea județului nostru. Universitatea trebuie să fie un participant activ la viața urbei din care face parte”, a afirmat prof. univ. dr. Ramona Lile, rector al Universității ,,Aurel Vlaicu” Arad.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a declarat:

,,Universitatea este unul dintre cei mai importanți parteneri ai mediului de afaceri și ai administrației, un formator de specialiști cu înaltă calificare. Astăzi, zonele industriale din municipiu și județ se alimentează din acest rezervor, din facultățile de Inginerie, științe economice, științe exacte, științe umaniste și sociale.

Discutăm astăzi despre un șomaj de 0,8% la nivelul județului Arad, cel mai scăzut din istorie. Acest lucru confirmă, pe de o parte, că strategiile administrației sunt corecte. Dar pe de altă parte poate fi descurajator pentru agenții economici interesați să se stabilească la Arad. Și aici universitatea poate fi de mare ajutor, atrăgând spre Arad studenți din alte județe, care să rămână aici după absolvire și să folosească oportunitățile industriei locale.

Felicit Universitatea ,,Aurel Vlaicu” și pentru acest eveniment, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț, dar și pentru specializările atractive pe care le susține. Aș dori să reamintesc că Universitatea ,,Aurel Vlaicu” sărbătorește în această perioadă 32 de ani. A fost printre cele mai importante instituții arădene, un vector care a adunat în jurul său valori și a crescut calitatea comunității. De aceea, dar și pentru parteneriatul cu Consiliul Județean Arad, am acordat Universității distincția Bene Merenti, cu recunoștința comunității arădene pe care, în calitate de președinte al Consiliului Județean, o reprezint!”
 

Biroul de presă al CJ Arad

Categorie: Politice
Etichete: aurel vlaicu, Distincția „Bene Merenti”, Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, prof. univ. dr. Ramona Lile, Universitatea
Distribuie:
Articolul anterior
Apucături de „bărbat” la Rădești: a intrat în curtea unei femei și i-a ucis câinele
Articolul următor
Unui bărbat de 46 de ani din Vinga i s-a făcut rău la volanul microbuzului pe care-l conducea dinspre Șagu, a intrat pe contrasens și a rănit grav o șoferiță care circula regulamentar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie