PLUS Arad și-a ales conducerea Biroului Municipal

bfl1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

PLUS Arad și-a ales conducerea Biroului Municipal

 

În urma alegerilor interne desfășurate zilele trecute, PLUS Arad și-a ales componența Biroul Local Municipal.

Robert Ille, președintele ales al filialei municipale PLUS Arad, este antreprenor și activează în domeniul cadastrului și al topografiei de peste 10 ani.

Din Biroul Municipal al partidului mai fac parte:

Codruț Leucuta – Secretar General;

Emanuela Tătar-Ghiș – Responsabil Comunicare;

Adrian Kaposta – Responsabil Financiar;

Ioana Killian Crișan – Responsabil Campanii și Organizare;

Gheorghe Orza – Responsabil Politici Publice;

Adrian Hornea – Responsabil Resurse Umane.

 

Președintele Robert Ille a declarat: „Chiar dacă acest rezultat este consecința unui vot intern, responsabilitatea Biroului Filialei Municipale PLUS Arad este față de cetățenii acestui oraș. Dorim să arătăm arădenilor că partidul PLUS este o opțiune reală pentru cei care își doresc cu adevărat o schimbare pe scena politică locală, iar acest Birou are ca scop asigurarea unei comunicări eficiente între politic și societatea civilă. Deși suntem la început de drum, vă promitem că înainte de toate suntem arădeni și acest oraș este casa noastră. În ciuda greșelilor care s-au făcut și vor mai fi făcute, Alianța USR PLUS s-a născut din dorința de a reforma și moderniza modul de a face politică, axându-se mai mult pe interesul cetățenilor și nu a directivelor de partid sau al intereselor personale. În timpul scurt rămas până la fuziune, birourile municipale ale celor două partide sunt în situația fericită de a depune un efort dublu pentru a colecta și selecta informațiile primite de la cetățeni, astfel încât viitoarea structură politică să fie concentrată pe eficiență și performanță”.

bfl2

„Pornim pe acest drum deschiși spre cetățenii Aradului și spre nevoile lor. Totodată, prin formarea acestui Birou ne propunem să consolidăm Alianța USR PLUS la nivel Municipal” a transmis reprezentantul de comunicare Emanuela Tătar-Ghiș.

Biroul Municipal a fost ales cu un procent de 86% din voturile exprimate, dovedind că această structură are parte de susținerea membrilor pe care îi reprezintă. Biroul Municipal PLUS Arad poate fi contactat la adresa de e-mail [email protected].

Categorie: Politice
Etichete: Biroul Municipal PLUS Arad, Emanuela Tătar Ghiș, plus arad, Președintele Robert Ille
Distribuie:
Articolul anterior
FCC Baschet UAV Arad va disputa meciuri importante din returul LNBF pe propriul teren
Articolul următor
Un spectacol ce trebuie văzut: „Carmen Vlaga vorbește cu tine”, în regia lui ȘTEFAN IORDĂNESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…