PMP îi retrage sprijinul politic și SE DEZICE de primarul din Buteni

mircea brait
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

PMP retrage sprijinul politic și se dezice de primarul din Buteni

PMP Arad îi retrage sprijinul politic și se dezice de Mircea Braiți, primarul comunei Buteni, ales acum patru ani în funcție candidând pe listele partidului. Conducerea PMP Arad este nemulțumită de faptul că Mircea Braiți a avut o activitate politică foarte slabă și în loc să organizeze filială locală a partidului, și-a văzut doar de propriile interese.
Mai mult, prin acțiunile sale, Mircea Braiți și-a înșelat grav propriul electorat, care acum patru ani i-a dat votul pentru a conduce destinele comunei.

„Retragem sprijinul politic și ne dezicem de primarul comunei Buteni, Mircea Braiți. În loc să dezvolte organizația din Buteni și să lupte pentru a transpune în viață obiectivele politice ale PMP, ca o garanție pentru propășirea comunei, primarul Braiți a acționat în scop propriu. Mai mult, a preferat să se eschiveze atunci când a fost solicitat să organizeze activități politice sau să participe la campaniile politice promovate de PMP și de Traian Băsescu preferând să fie absent și să faciliteze campania altor forțe politice.
Decât să rămânem încurcați în ițele unei duplicități confortabile, consumatoare de timp prețios, prefer să-mi asum o decizie tranșantă, mult mai apropiată de realitățile de azi din comuna Buteni.
Mircea Braiți nu ne mai reprezintă, si anunțăm public faptul că Filiala PMP Arad se dezice de acțiunile sale și îi retrage oficial sprijinul politic. Noi promovăm oameni dedicați idealurilor noastre politice și care acționează în interesul cetățenilor comunităților pe care le reprezintă, transpunând în viață programul nostru politic. Mircea Braiți de la Buteni, din păcate, nu se mai regăsește în acest tipar de om politic, care să merite să reprezinte și să fie promovat de către PMP.
Pentru alegerile locale care urmează vom propune oameni care să reprezinte voința electoratului și viziunea politică a conducerii partidului, nu interese ale unor oameni și sisteme care îi insultă și umilesc pe cei care îi votează ”, a declarat ec. Florin Remețan, președintele PMP Arad.

Biroul de presă PMP Arad

 

Categorie: Politice
Etichete: Florin Remetan, Mircea Braiți, PMP, președintele PMP Arad, primarul comunei Buteni, traian basescu
Distribuie:
Articolul anterior
CONCURS DE IDEI… până acum, mediocre pentru sigla luminoasă care va fi amplasată la intrarea stadionului „Francisc Neuman”
Articolul următor
Florin Tripa: Prefectura şi Consiliul Judeţean Arad trebuie să îşi facă de urgenţă datoria pe linia informării populaţiei cu privire la riscurile contaminării cu Coronavirus

5 comentarii. Leave new

 • avatar of florinel haiducu
  Florinel haiducu
  16 martie 2020 10:51

  Cred că Mircea Braiți prin proiectele implementate dă dovadă de un primar adevărat, un om integru care are voința de a dezvolta comuna Buteni , așa că nu poți domnule Remețan să ne îmbeți cu apa partidului tău.Nu ne interesează nici PMP nici USR , nici PNL sau PSD.Pe noi ne interesează omul.Voi veniți odată la 4 ani și ne sufocați prin abureli ieftine ca să aveți voturi și cam atât.De când este Mircea Brați primar , Buteni-ul are o grămadă de proiecte la care domnule Remețan nu ai pus un ac. Așa că nu sântem curioși de faptul că Mircea nu a luptat pentru partidul vostru.Lupta lui Mircea Braiți sânt proiectele pentru comună și acelea le câștigă. Chiar nu ne interesează partidul vostru.

  Răspunde
 • No , sa trezit și barbă neagră cu PMP-ul lui. Cine mai e curios și de puii lui Băse piratul mărilor ? Măi domnule Remețan ești penibil cu lupta ta politică. Primarul Braiți face treabă aici în comună și pe noi asta ne interesează nu partidu vostru.Încercați pe la Târnova , Ignești sau Tauț, poate acolo aveți mai mult succes.Dacă nu încercați la Beliu sau Bocsig, dar aici nu-i nimeni curios de lupta voastră cu liliecii.

  Răspunde
 • Auzi la el ,, Noi promovăm oameni dedicați idealurilor noastre politice …, transpunând în viață programul nostru politic,,. Hai că ești de râsul curcilor ,și ,,te vor râde și câinii din colegiul 4,,. Aici la Buteni nu sântem curioși de PMP-ul tău sau de politica voastră fără sens .Pe noi ne interesează un primar care face treabă și Mircea Braiți face cât nu au făcut alți primari la un loc așa că domnule Remețan îți poți împacheta partidul și poți pleca.Mi-e este egal din ce partid face parte primarul.Important este să facă ceva pentru Buteni și Mircea chiar face multe.

  Răspunde
 • avatar of valerica henț
  Valerica Henț
  16 martie 2020 11:27

  Aici sună a interes de partid nu e vorba de interesul comunității din Buteni.Domnule Remețan poți să propui tu câți primari vrei pentru viitoarele alegeri, că noi votăm aici la Buteni nu PMP-ul tău.M-aș mira să prinzi vreo primărie pe Valea Crișului. Nu sântem curioși de politica voastră de orășeni jmecheri , când de fapt nu dați doi bani pe noi fiind doar votanți.Pe noi ne interesează viitorul copiilor noștrii.Am trăit destul în noroaie așa că deocamdată Mircea Brați este și va fi primarul nostru și la următoarele alegeri pentru că are proiecte realizate și în curs de realizare aicila Buteni. Ai adus domnule Remețan vreun ban de la Guvern pentru Buteni ? NU !! Atunci nu cred că e cazul să ne dai lecții !

  Răspunde
 • avatar of gabriel arcașu
  Gabriel arcașu
  16 martie 2020 11:44

  Of , iar politicăăăă!! Măi neamu lu Sofocle, în 4 ani cu ce ai ajutat comuna Buteni ? Cu ce a venit PMP-ul să ajute comuna Buteni ? Toți veniți de la oraș cu lecția învățată și vă prezentați ca frații noștrii care ne vreți binele , dar de fapt vreți voturile noastre pentru fotoliile voastre. A-ți trecut prin case de oameni săraci să-i întrebați de ce au nevoie ? Veniți , urcați pe scene cât mai sus să fiți văzuți de lume și ne aburiți cu slogane de genul,, Vom construi , vom face împreună…,,,, Nu dragilor nu facem nimic împreună pentru că după ce sânteți votați și vb la modul general de politicieni nici măcar nu mai vreți să știți unde sânt satele județului Arad. Stați cocoțați în fotolii groase și în lux, uitând de cei care v-au dat ,,umilul,, vot crezând în voi că le veți schimba viața.Dar asta-i România… Deci domnule președinte PMP, toți sânteți la fel așa că nici noi nu sântem curioși de voi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie