PNL a demis omul care investiga exporturile de lemn ale austriecilor de la Schweighofer

moneasa
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: PNL a demis omul care investiga exporturile de lemn ale austriecilor de la Schweighofer

Investigația la adresa multinaționalei austriece Schweighofer este subminată de decizia guvernului Orban de a o demite pe șefa vămii Agigea, cea care a declanşat investigația respectivă!

„78 de containere cu 3000 de metri cubi de lemn sunt blocate în port, din cauza unor chestiuni suspecte din documentele de export al lemnului, sesizate de angajații vămii, dar în loc să încurajeze ancheta, cei de la PNL încearcă să o blocheze, prin decizia de a o demite pe șefa Vămii Agigea. Ce să mai înțeleagă funcționarii statului, din această decizie a liberalilor ? Că nu e bine să te pui cu austriecii de la Schweighofer? Că aplicarea legii în cazul celor de la Schweighofer duce la demitere sau concediere pentru funcționarul care comite o astfel de „abatere“?
Este lucru bine știut că președintele Iohannis este considerat prieten al concernului Holzindustrie-Schweighofer. Iohannis și-a însușit argumentele concernului austriac pentru a critica și a cere reexaminarea Codul Silvic propus de PSD pentru a proteja pădurile țării – realitate sesizată şi consemnată chiar și de mass-media internațională, precum Deutsche Welle.
PSD cere guvernului liberal să dea dovadă de transparența mult clamată și să explice de îndată de ce a fost demisă șefa vămii Agigea după începerea investigației la adresa Schweighofer?
Este de neconceput ca un responsabil al statului român să fie sancționat, să sufere, doar pentru că-și face datoria și că nu închide ochii la nereguli, fie chiar și ale unora care sunt bine văzuți și au intrare la președintele țării“, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

****

Mai multe detalii se pot citi pe riseproject.ro

Categorie: Politice
Etichete: austriecii de la Schweighofer, defrisari ilegale, Deutsche Welle, Mihai Fifor, pădure, taieri ilegale
Distribuie:
Articolul anterior
Recitalul eminescian al actriței Oltea Blaga a prilejuit o seară de profundă emoție artistică
Articolul următor
Au apărut CHIRIAȘII CLANDESTINI: când pleci în concediu, îți ocupă casa și fac pe „gazdele”… până nu-i mai scoți decât cu JANDARMII! VEZI pățania INCREDIBILĂ a unei femei din Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

benidorm large

AUTOFILANTROPIE sau ce?… Familia Noghiu sărbătorește numirea „părintelui arhidiacon Bogdan Noghiu în funcția de consilier în cadrul sectorului social–filantropic” la Benidorm – stațiunea preferată a arădenilor care spală bani în Marea Mediterană

Asta social-filantropie, nu ca amărâții ăia care predică fraierilor că ortodoxia se face în smerenie, cu umilință și sacrificiu de sine, rugându-te pentru aproapele tău și trăind în modestie! Ca…