PNL îl pune pe Mihai Pașca să spună prostii… sau invers!

mihai pasca5 1
Distribuie:

Secretarul de stat în Ministerul Justiției Mihai Pașca NU ARE CALITATE DE ORDONATOR DE CREDITE, proiectul pentru renovarea și iluminarea arhitecturală NU A FOST PREGĂTIT „încă de anul trecut”, ci de acum vreo 4 ani, iar restul din comunicatul de presă de mai jos e gargară de politician…

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Aviz pentru renovarea și iluminarea clădirii istorice a Tribunalului Arad

Secretarul de stat în Ministerul Justiției Mihai Pașca a aprobat în calitate de ordonator de credite avizul pentru lucrările de reparații capitale și instalarea unui sistem de iluminat arhitectural pentru fațada Tribunalului Arad. Proiectul a fost discutat și pregătit încă de anul trecut, dar dă undă verde pentru toate etapele care conduc la finalizarea investiției.

„Ministerul Justiției alocă peste 3 milioane de lei pentru această investiție. Durata estimată de execuție va fi de 3 luni, iar lucrarea își propune să redea strălucirea acestei clădiri emblematice pentru Arad și să o pună în valoare așa cum se cuvine, în rând cu celelalte simboluri arhitecturale arădene reabilitate precum Palatul Cultural sau Teatrul”, a declarat secretarul de stat Mihai Pașca.

Pentru selectarea executantului se va folosi procedura simplificată și obiectivul este ca până la sfârșitul anului să fie finalizată investiția.

Renovarea fațadei și iluminatul arhitectural sunt etapa a doua de modernizare a clădirii Tribunalului, după ce recent a fost modernizat sistemul de climatizare și ventilație care a permis demontarea aparatelor de aer condiționat inestetice printr-o investiției de peste 3 milioane de lei. Astfel, în total, Ministerul Justiției a alocat peste 6 milioane de lei pentru modernizarea Tribunalului Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

***

Ori cineva de la partid îl sabotează pe Pașca punându-i minciuni în declarații (cum face cu toți, de altfel), ori tânărul avocat-politician suferă deja de complexul puterii absolute care i-a îmbunătățit nivelul de trai într-atât încât îl face să se creadă ordonatorul de credite nu doar al popriului său Gold Card, ci și al Ministerului Justiției… ca și cum Secretar de stat n-ar fi, deja, prea mult.

Probabil că vom reveni asupra acestui subiect.

Categorie: Politice
Etichete: iluminat arhitectural, Mihai Pașca, ministerul justiției, secretar de stat, Tribunalul Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Acțiune de întreținere a mormintelor eroilor din Cimitirul Pomenirea, organizată de militari și elevi arădeni
Articolul următor
Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad a obținut Acreditarea VET Erasmus+  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie