PNR Arad: „ Să se respecte o disciplină economică, dar nu putem să nu sesizăm anumite practici care se reduc doar la a aduce bani la buget indiferent de mijloace”

marcel mainescu
Distribuie:

Asistăm în ultima perioadă la o avalanșă de controale ale autorităților publice și locale în rândul IMM-urilor, controale care de multe ori tind să exagereze prin natura și modul de abordare a acestora.


Noi, reprezentanții PNR filiala Arad, dorim, pe această cale, să supunem atenției autorităților, că legea trebuie să fie interpretată și aplicată atât în litera legii cât mai ales în spiritul acesteia.

„Suntem de acord să se respecte o disciplină economică, dar nu putem să nu sesizăm anumite practici care se reduc doar la a aduce bani la buget indiferent de mijloace. Țin să amintesc faptul că aceste practici, de multe ori abuzive, nu au nici o legătură cu o economie predictibilă care să fie bazată pe practici concurențiale. Aceste situații nu fac decât să mărească evaziunea fiscală fără a aduce vreun beneficiu de ordin economic”, a precizat Marcel Mainescu, prim vicepreședinte PNR Arad.

În aceeași ordine de idei vrem să atragem atenția faptul că atunci când organele de control sunt suprasolicitate, ele tind să amendeze pe cei de bună credință unde șansele de încasare sunt mai mari, neglijând pe adevărații infractori care pot să se ascundă mai ușor de rigorile legii.

 

Patronatul Național Român – filiala Arad


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: IMM-uri, Marcel MĂINESCU, PNR Arad, prim vicepreședinte PNR Arad
Distribuie:
Articolul anterior
„Muzica Bucureștiului de altădată”, concert dedicat Zilei Naționale a României, la Filarmonica Arad
Articolul următor
Întâlnire literară de suflet, cu Ștefan Mitroi și Ana-Maria Păunescu, la Bibliotecă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

agromalim 1

AGROMAILIM și-a deschis porţile [GALERIE FOTO]

  Este sărbătoarea AGRICULTURII la EXPO ARAD. A XXIX-a ediție a Târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje s-a deschis astăzi, în prezența oficialităților Aradului și cu participarea unor…