POLITICĂ LA UȘA CORTULUI: Falcă a amendat și desființat cortul #FărăPenali (pentru că se știe pe lista cu „penali în funcții publice”)

fărăpenali
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Pe cine deranjează lupta USR cu penalii din politică?

Proiectul susținut de USR împotriva penalilor din politica, poate unica șansă, în contextul actual, de a-ielimina pe Dragnea și pe cei ca el din conducerea țării, deranjează deopotrivă partidele tradiționale. În urma unei sesizări venite dinsprePSD, liderul PNL și primarul Aradului, Gheorghe Falcă,amendează în mod abuziv USR și dispune măsura demontării cortului #FărăPenali din fata magazinului Ziridava.

USR s-a implicat cu toate forțele în proiectul „Fără penali în funcții publice” pentru că astăzi țara este condusă de un PSD care nu are nicio reținere să ne amaneteze viitorul, în încercarea disperată de a-și salva liderul de problemele cu justiția. Astăzi cetățenii onești muncesc și plătesc taxe, iar cei care ne conduc folosesc acești bani pentru interesele unor grupări privilegiate. Pentru asta, noi cei din USR am stat la cort, am strâns semnături, ne-am alăturat străzii și asociațiilor civice, ne-am bătut in Parlament pe fiecare articol de lege ciuntit de PSD.

În contextul în care campania este susținută de nenumărați cetățeni onești ai Aradului, care vin să semneze pentru îndepărtarea din administrație a celor certați cu legea, primarul Gheorghe Falcă interpretează abuziv legea privind autorizarea executării lucrărilor de construcții numărul 50/1991 (pentru corturile nefiind cerută autorizarea). În consecință,amendează USR Arad si dispune demontarea cortului în 48 de ore, deși nicăieri în țară nu a mai existat o astfel de interpretare, nici măcar în cele mai roșii județe ale României.

Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Gheorghe Falcă nu ezită să se alieze cu PSD atunci când este vorba delupta sa cu USR. Pentru el, USR este cel care `i-a furat` un parlamentar, este partidul care l-a împiedicat să crească impozitele cu 25%, carecere transparență și expunemodul în care esteadministratAradul.

În timp ce USR strânge semnături în stradă, pentru a duce în parlament opțiunea cetățenilor pentru o clasă politică fără probleme penale, parlamentari din echipa condusă de Gheorghe Falcă votează pensii speciale pentru primari sau nu se prezintă la vot atunci când PSD măcelărește codurile penale.nÎn loc să sprijine lupta împotriva celor cu probleme penale, cei din PNL Arad s-au aliat cu PSD, împotriva ei.

Gheorghe Falcă are comportamentul unui baron local, pe modelul Liviu Dragnea sau Gabriela Firea. Precum în Teleorman sau în București și în Arad companiile administrației locale sunt politizate și administrate dezastruos (vezi situația CET-ului care se apropie de faliment). În mandatul său, orașul Arad a pierdut ștrandul și cetatea,a pierdut competiția cu vecinii din Oradea și Timișoara. În loc să se preocupe de problemele orașului, face politica dezinformării si a atacurilor mișelești.

Cetățenii să aibă încredere în USR. Nu vom ceda la presiuni, ne vom mobiliza și mai mult, pentru că arădenii au nevoie de un alt fel de administrație. Vom continua lupta cu PSD si cu toți baronii/grupurile mafiote indiferent de partidul din care fac parte.

Cu sau fără cort, vă vom aștepta în față la Ziridava, pentru a semna sau pentru a ne aduce tabelele completate chiar de ei. Este momentul ca cei onești să se mobilizeze împotriva tuturor penalilor din politică!”

Categorie: Știri
Etichete: #FărăPenali, Falca, fara penali in functii publice, politica arad, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
ȘOBOLANUL – când ești prea mort ca să mai aibă rost să-nvii [ATENȚIE: IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA PSIHIATRIC]
Articolul următor
Un proiect pentru mișcare: AJF Arad organizează „CUPA SATELOR”. Vezi CONDIȚII de înscriere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie