Polițiștii și jandarmii arădeni au verificat 240 de societăți comerciale, axându-se pe TERASE, într-o acțiune vizând „prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2” care VA CONTINUA

terase
Distribuie:


[COMUNICAT DE PRESĂ]

Terasele din Arad, controlate de polițiști

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni, împreună cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, polițiști locali, reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Autorității Naționale Sanitare Veterinare pentru Siguranța Alimentelor, Ministerului Sănătății și Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, au desfășurat o acțiune de amploare.

Acțiunea a avut ca scop verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă de agenții economici care desfășoară activități la terase, baruri, plaje, cluburi în aer liber, unde este semnalată prezența unui public numeros.

Au fost verificate 240 de societăți comerciale, atât din municipiu cât și în județ, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/91 R și 1 în baza legii 12/1990.

Aceste acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică în contextul măsurilor de relaxare.

Biroul de presă al IPJ Arad

Categorie: Știri
Etichete: razie terase arad, SARS-CoV-2, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Universitatea de Vest din Timișoara organizează un centru de admitere și în județul Arad, la Colegiul Național „Vasile Goldiș” din municipiu [VEZI PROGRAM și CONDIȚII]
Articolul următor
Interpretați cât vă duce capul această informație: ÎN TOT JUDEȚUL ARAD mai avem UN SINGUR PACIENT INTERNAT CU COVID-19!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie