Prefectul Florentina Horgea s-a întâlnit cu ambasadorii Canadei și Statului Palestina

collage 2017 09 28 1
Distribuie:

 

[COMUNICATE DE PRESA – INSTITUTIA PREFECTULUI ARAD]

Întrevederea doamnei Prefect Florentina Horgea cu Ambasadorul Canadei, Kevin Hamilton

Prefectul Județului Arad, Florentina Horgea, l-a primit astăzi la Instituția Prefectului pe Excelența Sa Kevin Hamilton, Ambasadorul Canadei în România. Prezent în Arad la un eveniment dedicat Acordului Econonomic Comerical și Cuprinzător U.E. – Canada („CETA”), domnul Ambasador i-a comunicat doamnei Prefect intențiile domniei sale cu privire la promovarea măsurilor cuprinse în Acord.

I-am mulțumit Excelnței Sale pentru vizită, precum și pentru efortul de a prezenta avantajele Acordului la Arad, în cadrul unui eveniment cu acoperire regională. L-am asigurat pe domnul Ambasador de toată deschiderea pentru colaborare, fiind sigură că în virtutea bunelor relații existente între cele două țări schimburile economice și investițiile vor crește. În discuția noastră am amintit și despre numeroasa comunitate de cetățeni româno-canadieni, printre care se află și un număr important de arădeni, în contextul apropiatei eliminări totale a obligativității obținerii vizei de intrare în Canada pentru cetățenii români”, a declarat Prefectul Județului Arad, Florentina Horgea.

Întrevederea doamnei Prefect Florentina Horgea cu Ambasadorul Statului Palestina în România, Excelența sa Fuad Kokaly

Prefectul Județului Arad, Florentina Horgea, a avut astăzi o întrevedere cu domnul Ambasador al Statului Palestina, Excelența sa Fuad Kokaly, la sediul Instituției Prefectului – Județul Arad. Domnul Ambasador a prezentat salutul său doamnei Prefect, exprimându-și dorința de a fi dezvoltate cât mai multe schimburi culturale între regiuni din cele două țări. „La rândul meu am transmis Excelenței Sale disponibilitatea noastră de a colabora pentru dinamizarea relațiilor culturale dintre cele două țări. Excelența Sa și-a comunicat intenția de a promova în România Statul Palestinian ca pe o destinație sigură pentru turiștii români. În calitate de Prefect al Județului Arad l-am asigurat pe domnul Ambasador de tot sprijinul în orice aspect legat de activitatea studenților sau cetățenilor palestinieni aflați pe teritoriul Județului Arad”, a declarat Prefectul Județului Arad, Florentina Horgea.

Categorie: Știri
Etichete: ambasador, Canada Statul Palestina, CETA, Florentina Horgea, Fuad Kokaly, Institutia Prefectului Arad, Kevin Hamilton
Distribuie:
Articolul anterior
Marin Bucur: Parlamentarii României străini de tot și de toate
Articolul următor
Cristi Todea aşteaptă rezultate pentru a se debloca mental echipa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…