Primăria a câștigat procesul de contencios administrativ cu Prefecura privind CONTRACTUL de salubrizare / deszăpezire al RER Ecologic… iar Bibarț ne privește amenințător și se bucură de parcă ar fi firma lui!

bibi
Distribuie:

 

[COMUNICATE DE PRESĂ]

Proces câştigat de Primăria Arad!

Municipul Arad a câştigat procesul prin care Instituţia Prefectului judetului  Arad ataca în contecios administrativ Hotărârea Consiliului Local Municipal  nr. 200/14.06.2017 privind aprobarea contractului serviciului de salubrizare stradală şi deszăpezire a Municipiului Arad  şi Hotarârea Consiliului Local Municipal nr 240/ 10.07.2017 privind aprobarea încheierii unui act adiţional la contractul de de salubrizare stradală şi deszăpezire a Municipiului Arad .
Vă reamintim faptul că acest contract a fost  atribuit în urma procedurii de negociere fără publicare prealabilă a unui anunţ de participare, conform articolului 104 lit. a din Legea 98/2016 privind achiziţiile publice şi a tarifelor aferente pentru prestarea serviciului public.
Decizia Curţii de Apel Timişoara nr.  859/19.04.2018  a respins recursul Instituţiei Prefectului judetului  Arad impotriva sentinţei Tribunalului Arad nr. 28/ 12.01.2018.
Decizia este definitivă.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

***

Viceprimarul Bibarț: „Doamnă prefect, domni consilieri PSD vă asumați pierderea în instanță a procesului împotriva Primăriei privind salubrizarea și dezăpezirea!”

 „Vreau să vă reamintesc că anul trecut când Aradul a avut probleme cu salubrizarea și dezăpezirea, când municipalitatea se zbătea să reglementeze problema, consilierii PSD s-au dovedit sfidători și nu au votat aceste proiecte. Chiar au sublinat că fără votul lor nu se pot aproba contractele de salubrizare și dezăpezire pentru că, chipurile, era nevoie de două treimi din totalul voturilor.
Determinați să lase Aradul fără serviciile de colectare a gunoiului și fără dezăpezire, consilierii PSD au mers la Prefectură și au motiovat această insituție să acționeze în instanță Primăria, care și-a dorit să nu lase arădenii sub mormane de gunoi și zăpadă.
După o bătălie inutită, pornită din partea PSD, Tribunalul Arad și Curtea de Apel Timișoara a dat câștig de cauză Primăriei, așa cum era firesc dat fiind situația.
Dragi arădeni, consilierii PSD au fost atât de determinați și chiar disperați să ne lase pe toți într-un oraș plin de gunoaie, fără servicii de dezăpezire încât au apelat la justiție, dar și la presiuni asupra instituțiilor statului. Nu le-a ieșit!
Prin urmare, întreb consilierii PSD, dar și pe doamna prefect Horgea, dacă își asumă acest demers pe care l-au pierdut în instanță?!”
declară viceprimarul Aradului, Călin Bibarț

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

***

Articol asociat:

Contractul cu RER Ecologic – ILEGAL! Prefectura a trimis Primăriei „Sesizare de nelegalitate” pentru că a eludat dispozițiile Legii 215/2001

Categorie: Știri
Etichete: Calin Bibart, Florian Coldea, politica arad, proces RER ECOLOGIC
Distribuie:
Articolul anterior
Adolescent de 14 ani – ARESTAT pentru furturi din locuințe în cartierul „Aurel Vlaicu”
Articolul următor
Consilierul local municipal Ilie Cheşa vrea UNIFORME pentru CONTROLORI

4 comentarii. Leave new

 • Vrei mai multe detalii fecioraș? Vrei să ști cine e persoana ( juristul/a) care a făcut plîngerea???? În contencios?? Omul vostru de casă INFILTRATĂ ÎN PREFECTURĂ! PĂREREA MEA ( NU AȘA DE AUTORIZATĂ CA ȘI A TA) E SĂ UIȚI REPEDE CHESTIUNEA ASTA….CĂ ÎNCĂ NU SA RĂCIT!

  Răspunde
  • Nu-s foarte curios de subiectul RER în faza asta… aștept sa se-mputa. Stiu cine a făcut plangerea si stiu si de ce, stiu ce-a avut si ce-a pierdut din asta… dar e prea mediocru subiectul ca sa-mi bat capul cu el. Am dat astea ca-s comunicate… si poate ca o sa ne prinda bine candva.

   Răspunde
 • Luciii… nu la tine mă refeream….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pana sentinta

[ACTUALIZARE 4] VIVAT JUSTIȚIA din „Vestul sălbatic”! Fostul polițist de la Rutieră, INCENDIATOR de mașini, TRAFICANT și TÂLHAR de țigări de contrabandă și CULTIVATOR de „iarbă” Cosmin PANĂ a primit o glumă de pedeapsă: 2 ani și 10 luni de închisoare! Sentința e DEFINITIVĂ!

    Felicitări avocatului, multe și celebre fapte penale înainte lui Pană și tovarășilor săi – respectiv și rușine Justiției pentru sentința de astăzi a Curții de Apel Timișoara în…