Primăria s-a sesizat ca urmare a semnalării apariției unor „șobolani gigantici” în zona centrală și a igienizat zona

sobolani
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primăria Municipiului Arad, prin intermediul operatorilor contractaţi pentru servicii de salubrizare şi deratizare,  a intervenit în cursul zilei de azi la platforma de gunoi nr. 102  de pe strada Alecu Russo, zona blocurilor A3, A4 şi A6, acolo unde a fost semnalată prezenţa unor „şobolani gigantici”. Sesizarea a fost făcută prin intermediul aplicaţiei My Arad. Ghena a fost mai întâi igienizată, iar apoi, tot aici, au fost plasate mai multe capcane pentru şobolani.

Primăria Municipiului Arad reaminteşte faptul că pentru o mai mare eficienţă a aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie, acţiunile de dezinsecţie, respectiv deratizare,  trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi privat, pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate. Din acest motiv se recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze tratamente de dezinsecţie şi deratizare în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite de anvelope uzate etc în paralel cu cele efectuate de municipalitate pe domeniul public.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

***

Iată și postarea despre care vorbește administrația, făcută publică luni după-amiaza:

https://www.facebook.com/strazii.vocea/posts/2378950469037139

Categorie: Știri
Etichete: primaria arad, sobolani arad, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Vrei sa accesezi fonduri europene? CCIA Arad a început ÎNSCRIERILE la cursul de MANAGER PROIECT
Articolul următor
Guvernul a alocat peste două milioane de lei pentru refacerea infrastructurii distruse de inundații – zeci de poduri și podețe, în special

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…