Cetățenii orașului Sebiș și ai satelor aparținătoare mai pot depune cererile pentru reducerea de 50% la factura de energie electrică până în 20 noiembrie

primăria orașului sebiș
Distribuie:
Primăria Orașului Sebiș anunță reducerea de 50% la factura de energie electrică prin cerere

Primăria Orașului Sebiș anunță cetățenii orașului Sebiș și ai satelor aparținătoare Prunișor, Sălăjeni și Donceni (care NU AU DEPUS până în acest moment cererea), să se prezinte până în data de 20 Noiembrie 2023 la sediul Primăriei orașului Sebiș. strada Piața Tineretului, nr. 1, județul Arad, în vederea depunerii cererii pentru reducerea de 50 % la factura de energie electrică.

primăria orașului sebiș


Primăria Orașului Sebiș și „Legea Moților”

Conform prevederilor cap. 1, pct.4 din Normele Metodologice 4.626/23685/6291/1840/1997 ale Ministerului Lucrărilor Publice și Amenajării Teritoriului, Ministerului Finanțelor, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, ale Ministerului Apelor, Pădurilor si Protecției Mediului, privind acordarea, utilizarea si controlul cheltuielilor rezultate din aplicarea prevederilor O.G.nr.97 din 05.08.1996 privind acordarea de facilitați persoanelor care domiciliază sau lucrează în unele  localități din Munții Apuseni și Delta Dunării.


Actele necesare la depunerea cererii sunt:

-CI (cartea de identitate)
-factură integrală/contract furnizor de energie electrica

Categorie: Administrație
Distribuie:
Articolul anterior
DIALOGURI UNIVERSITARE BY UVVG: POSTUL – ÎNTRE ȘTIINȚĂ ȘI CREDINȚĂ
Articolul următor
Grija pentru victimele PNL-ului pe când? Tinerii liberali se asigură că victimele comunismului nu vor fi uitate niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie