Prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldis” din Arad , conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a trecut la cele veşnice

moldovan iosif florin
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

De astăzi Comunitatea academică arădeană este mai săracă prin trecerea la cele veșnice a unui cadru universitar de mare valoare a universității noastre.

În cursul acestei dimineţi, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldis” din Arad, conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a încetat din viaţă, fiind răpus de o boală incurabilă, care ni l-a răpit mult prea devreme.

Avea 54 de ani.

Începând cu anul 2008 a decis să se dedice activităţii didactice şi a fost lector la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, apoi conferenţiar universitar. În vara anului 2016 a devenit prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

Colectivul Facultății de Științe Juridice, precum și conducerea Universităţii de Vest „Vasile Goldis” din Arad este alături de familia îndoliată şi îi împărtăşeşte durerea.

Comunitatea academică arădeană îl deplânge pe cel care, ani de zile, a fost un cadru didactic cu o vastă activitate științifică, om de aleasă omenie, coleg cu o ținută morală impecabilă, cu o gândire novatoare spre binele celor mulți.

A fost stimat de colegii din corpul academic și foarte iubit de studenți, s-a implicat cu multă responsabilitate în activitatea managerială a Facultății de Științe Juridice.

***

Moldovan Iosif Florin s-a născut în 31 iulie 1964. A urmat cursurile Liceului Industrial Nr. 7 din Cluj-Napoca. A absolvit Şcoala Militară din Câmpina, iar în anul 2001, Facultatea de Drept a Universităţii Tibiscus din Timişoara. A absolvit, de asemenea, un curs postuniversitar în domeniul Dreptului Penal, la Facultatea de Drept a Universităţii Babes – Bolyai, din Cluj-Napoca. A obţinut Diploma de Doctor în Istorie şi Diploma de master – Ştiinte Europene. A fost membru al Asociaţiei Criminaliştilor din România şi al Institutului European de Drept din Viena.

Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace !

Prof.univ.dr. Aurel Ardelean –  Președinte, Rector fondator, Universitatea de Vest  „Vasile Goldiș” din Arad

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci – Rector, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad                                                                  

Conf. univ. dr. Daniel Remus Berlingher, Decan, Facultatea de Științe Juridice, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad

***

Redacția criticarad.ro transmite, la rându-i, condoleanțe familiei îndoliate.

Categorie: Știri
Etichete: a murit, condoleante, Moldovan Iosif Florin, nectrolog, universitatea de vest vasile goldis arad
Distribuie:
Articolul anterior
NOUL SISTEM de COLECTARE A DEȘEURILOR va intra în operare din aprilie. Încheierea contractelor cu populația și agenții economici din Arad, Pâncota, Nădlac, Pecica, Sântana și Curtici se desfășoară deja
Articolul următor
Meciul UTA-ei de la Mioveni a fost amânat din cauza condițiilor meteo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

monitorul cultural

„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a…