Programul compartimentelor care desfăşoară activităţi cu publicul în cadrul Tribunalului și Judecătoriei Arad, pe durata vacanţei judecătoreşti legale din intervalul 01 – 31 august 2020

tribunalul arad
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Potrivit dispoziţiilor art. I, pct. 16 din Hotărârea nr. 734/12.05.2020, a Secţiei pentru Judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, pentru anul calendaristic 2020, vacanţa judecătorească este de o lună, în intervalul 01 – 31 august.

Pe durata vacanţei judecătoreşti legale, 01 – 31 august 2020, la Tribunalul Arad şi Judecătoria Arad, compartimentele care desfăşoară activităţi cu publicul, Registratura şi Arhiva vor avea program cu publicul zilnic, între orele 8:30-13:00, iar programul
pentru studiul dosarelor din arhivă, se va desfășura zilnic, între orele orele 8:30 – 13:00.

Având în vedere că instanţele arădene dispun de dosarul electronic, se recomandă studierea dosarului on-line, dar, dacă există situații în care se solicită studiul dosarului în arhivă, acest lucru este posibil numai după o programare prealabilă cu cel puțin 24 de ore, atât la Tribunalul Arad, cât şi la Judecătoria Arad, programarea se face pe baza unei solicitări telefonice, solicitare aprobată de grefierul coordonator arhivă.

Preluarea actelor pentru aplicarea apostilei se va efectua zilnic, la Compartimentul Registratură, în intervalul orar 09:00 – 11:00, iar eliberarea actelor apostilate se va efectua zilnic în intervalul orar 13:00- 14:00.

Programul cu publicul în cadrul Biroului de informare şi relaţii publice este suspendat, urmând ca sesizările, cererile sau memoriile să fie transmise prin mijloace de comunicare alternative permise de lege, e-mail: [email protected] , fax: 0257/251700,
respectiv prin poştă, persoanele interesate pot solicita informaţii şi telefonic, apelând numerele de telefon: 0374/491086 – pentru Tribunalul Arad şi 0374/491087 – pentru Judecătoria Arad.

 

Cu deosebită consideraţie,
Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad
Vicepreşedinte Virgiliu Flavius Bradin

 

Categorie: Știri
Etichete: program cu publicul 2020, Tribunalul Arad, vacanta judecatoreasca
Distribuie:
Articolul anterior
După 3 ani de insistențe, a fost reabilitată zona Blocurilor de pe strada Gării din Vladimirescu
Articolul următor
Legea CARANTINEI a intrat în vigoare. Guvernul a emis Hotărârea care stabilește MĂSURILE pentru „protecția” populației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie