Protest spontan la sediul APIA Arad. Angajații, nemulțumiți de salarii

apia
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Astăzi 11.12.2023, seria protestelor spontane ale salariaţilor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centre Judeţene a continuat, astfel că între orele 9.00– 11.00 si la nivelul CJ APIA Arad  a fost efectuat protest spontan .

Ȋn urma numeroaselor promisiuni care nu s-au concretizat, în prag de sărbători, o parte din salariaţii APIA – CJ Arad au efectuat un protest spontan pentru a-şi manifesta nemulţumirea cu privire la discriminarea dintre ei şi APIA Aparat Central raportat la salarizare, motivaţia fiind aceea că deşi obiectul de activitate este acelaşi, salarizarea este diferită.

Personalul din teriroriu al Agenției beneficiază în acest moment de drepturi salariale mai mici comparativ cu personalul din Aparatul Central APIA, iar cerința salariaților APIA din teritoriu este să beneficieze de salarii similare cu cele ale colegilor din aparatul central APIA, astfel îndreptându-se eroarea făcută odată cu aplicarea legii salarizării 153/ 2017.

Seria acţiunilor de proteste va continua în zilele urmatoare, luându-se în calcul deplasarea la Bucureşti şi pichetarea MADR până la rezolvarea acestei solicitări.


Salariati CJ APIA Arad


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: APIA, Arad, protest
Distribuie:
Articolul anterior
Primăria Arad cere daune de la cele două firme care au blocat licitația privind retehnologizarea CET Hidrocarburi
Articolul următor
Filmul „Papicha“, proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie