PSD Arad: Membrii PSD pe care astăzi Ponta îi blamează i-au dat în fond relief ca politician

psd
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Conducerea PSD Arad se arată dezamăgită de discursul politicianist al lui Victor Ponta, care nu a făcut altceva decât să repete la Arad clișeele obosite pe care le rulează, fără mare audiență, de câteva luni.

„Mă mir într-un fel că Victor Ponta are tupeul să demonizeze niște oameni, membrii de partid, care în vremea când a fost premier, lider și ulterior simplu coleg, i-au arătat susținere și încredere. Acei arădeni, care au muncit din greu pentru a construi organizații și a da viață unor proiecte sunt parte integrantă a ascensiunii lui Ponta. Nu și a decăderii sale pe care trebuie să și-o asume, în cazul în care mai are încă onoare. Nemulțumiri și frustrări au acumulat doar el și acei puțini care l-au urmat și cărora le-a promis tot felul de funcții și poziții virtuale. Îmi pare sincer rău că formațiunea pe care o conduce își întemeiază discursul pe critici nefondate și reproșuri fanteziste, în absența unor soluții sau idei utile pentru România. Ghinionul său este că vorbește singur, în timp ce noi ne vedem de treabă pentru a nu îi dezamăgi pe românii care ne-au investit cu încredere”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căpar.

„Din capul locului am remarcat că Victor Ponta evită să vorbească despre construcție, despre proiecte naționale și preferă să își întemeieze speech-ul pe calcule, fracturi și diviziuni iluzorii. Am o surpriză neplăcută pentru fostul premier, PSD este mai unit ca niciodată, solid și hotărât să guverneze bine în folosul românilor. Am arătat în acești ultimi 2 ani că știm cum să o facem. De ce ne-au ales cetățenii ? Pentru un program de guvernare pe care-l aplicăm în fiecare zi și de la care nu ne vom abate, niciun milimetru, pentru că dă roade. Îl întreb și eu retoric pe Ponta, cum altfel am reușit să creștem salarii în această țară, să creștem pensii, să creștem alocații în România, cu toată opoziția celor care fac zgomot și nimic altceva? Diferența majoră, domnule Ponta este că cei care au rămas vor să vadă România puternică și prosperă, în timp ce acei care v-au urmat se simt mai comfortabil să stea pe tușă și să vocifereze”, spune președintele Consiliului Național al PSD, senatorul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: Dorel Caprar, Mihai Fifor, PSD Arad, victor ponta
Distribuie:
Articolul anterior
Vezi cum arată SCENA principală de la DISKOTEKA FESTIVAL și mesajele VIDEO ale Sabrinei, Dr. Alban și Lianei Ross pentru spectatorii celui mai MARE CONCERT POP din 2019
Articolul următor
Despre CULPA TA și „infernul mediatic înconjurător” – O ÎNTREBARE LUNGĂ cât o zi de stat degeaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie