PSD Arad și-a făcut autoevaluarea la „locale” și i-a dat cu plus. I-a exclus pe „apostolii lui Măduța” și i-a dat tot cu plus…

dorel caprar 10 iunie
Distribuie:

 

PSD și-a făcut vineri, 10 iunie, autoevaluarea, în cadrul unei conferințe de presă la care au venit până și câțiva ziariști din „aripa PNL”. Interpretarea, deși proprie, unilaterală aproape (dar în adeziune cu fiecare membru – cum le stă bine unor socialiști:), a deputatului Dorel Căprar, se bazează, totuși, pe datele statistice, strict aritmetice, ale numărării voturilor din județul și municipiul Arad la alegerile locale din 5 iunie, 2016.
Dacă oamenilor din jurul lui Căprar și Fifor le-a dat cu plus – atunci să-i credem… măcar pe cuvânt.

Unde mai pui că și atmosfera – sau mai ales atmosfera!:) – în sediul central al  PSD s-a schimbat de când Măduța și ai lui au părăsit incinta (aveți la sfârșitul comunicatului lista cu cei 12 excluși). Ei erau, oricum, în Recycle Bin… dar de ieri sunt „delete” și de-acolo. Poți s-o iei și pe asta ca tot pe un plus… din simplul fapt că atunci când golești coșul de gunoi al unui… laptop, de exemplu… laptopul merge mai bine. (L.V.)

Comunicatul Biroului de presă al PSD Arad

Dorel Căprar : PSD Arad a reuşit să cucerească, la alegerile locale, o serie de bastioane consacrate ale dreptei în mediul rural.

Deputatul Dorel Căprar a făcut astăzi o evaluare a rezultatelor obţinute de PSD Arad la alegerile locale.În acelaşi timp, preşedintele Organizaţiei Judeţene a comentat deschis, în faţa presei, motivele pentru care o serie de membrii PSD, mai mult sau mai puţin marcanţi, au fost excluşi din partid, în urma unei hotărâri, adoptată în Biroul Permanent Judeţean.

„Ca urmare a analizei pe care am făcut-o alături de colegii mei, pot să afirm că rezultatul este unul bun, nu foarte bun, cum ne-am propus iniţial.Cu toate rezervele unora am reuşit să confirmăm că putem cuceri anumite bastioane ale dreptei în mediul rural, prin câştigarea unor primării precum Pâncota, Felnac, Livada sau Vărădia de Mureş.Acest lucru se traduce şi prin suplimentarea semnificativă a numărului de consilieri la nivel de municipiu şi judeţ, 11 consilieri judeţeni şi 7 consilieri municipali.Vă mărturisesc că purtăm negocieri cu toate formaţiunile politice, minus PNL evident, pentru constituirea unei majorităţi la CJA, alta bineînţeles decât cea trâmbiţată de către Gheorghe Falcă sau Iustin Cionca.
Un rol cu totul special în această campanie l-a avut senatorul Mihai Fifor, căruia îi mulţumesc alături de colegii mei.Am putut beneficia de experienţa, expertiza şi mai ales implicarea trup şi suflet a preşedintelui Consiliului Naţional al PSD în coordonarea campaniei locale, elaborarea strategiei şi a ofertei electorale, alături de reclădirea şi relansarea pe orbită a Organizaţiei Municipale.
Aceleaşi mulţumiri şi pentru Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad care a fost coordonatorul campaniei la nivel de judeţ şi care s-a achitat de această responsabilitate în mod exemplar şi mai ales cu rezultate” – este sinteza președintelui PSD Arad

Informaţii suplimentare :

Procent PSD la nivel de judeţ : 33,3 %

Procent PSD la nivel de municipiu : 26 %

Total primari PSD la nivelul judeţului : 21

Total consilieri judeţeni PSD : 11

Total consilieri locali : 276

Total consilieri locali municipali : 7

Despre cei 12 excluși din organizație

„Acum, privitor la excluderea unor membrii cu grave abateri de disciplină, caracter şi conduită vă pot spune că în urma deciziei şi votului în Biroul Permanent Judeţean ne-am despărţit de 11 membrii – 12 cu Flavius Măduţa a cărui excludere a fost decisă în unanimitate şi va fi înaintată spre aprobare Biroului Permanent Naţional.Cum anunţam imediat după alegeri, PSD Arad porneşte la treabă cu motoarele la maxim.Rămânem consecvenţi angajamentelor asumate față de cetăţeni în calitate de parteneri ce dezvoltă proiecte şi politici publice orientate spre locuitorii municipiului şi judeţului Arad.” , a afirmat deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad.

Persoane excluse din PSD Arad în urma şedinţei Biroului Permanent Judeţean :

 1. Ghender Flavius
 2. Măduţa Flavius Luigi
 3. Breja Maria
 4. Nicoli Oltica
 5. Borzan Silviu Mihai
 6. Borzan Victoria Marinela
 7. Cuedan Victoria Corina
 8. Barta Paul
 9. Avram Victoriţa
 10. Abrudan Simion
 11. Mladin Claudius
 12. Irimia Paula

 

 

 

Categorie: Știri
Etichete: alegeri, Dorel Caprar, exclusi, Flavius Maduta, PSD
Distribuie:
Articolul anterior
[ROMAN FOILETON] Metamorfoza (9)
Articolul următor
MERGEM ÎNAINTE! – interviu cu Alexandru Vlasiu despre situația actuală din PMP Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie