Pui de vulpe malnutrit salvat de polițiști

vulpe
Distribuie:

Pe 22 mai, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Arad au fost chemați să intervină după ce a fost descoperit un pui de vulpe malnutrit într-o curte din oraș.

Specialistul care l-a examinat a confirmat că puiul era în pericol, așa că autoritățile l-au dus rapid la Parcul Natural Lunca Mureșului. Acolo, vulpea va primi îngrijirile necesare înainte de a fi eliberată înapoi în natură.


Comunicat

La data de 22 mai a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Arad au fost sesizați despre faptul că, în curtea unui imobil din municipiu, se află un pui de vulpe, care ar putea necesita îngrijiri medicale.

Cu ocazia deplasării la fața locului și examinării puiului de vulpe, de către medicul specialist din cadrul Biroului pentru Peotectia Animalelor s-a stabilit că acesta se află într-o stare de pericol, prezentând urme de malnutriție.

În cauză a fost emis un ordin de plasare în adăpost, puiul fiind predat reprezentanților Parcului Natural Lunca Mureșului Arad, în vederea luării măsurilor care se impun pentru asigurarea asistenței medicale imediate și ulterior, eliberării acestuia în mediul său natural.

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Știri
Etichete: IPJ Arad, stiri arad, vulpe
Distribuie:
Articolul anterior
Concert B-TON la Club Flex Arad
Articolul următor
[195 de țări,195 de filme] Tur prin cinematografia globală | Partea a V-a

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie