Razia de sâmbătă a polițiștilor rutieri s-a soldat cu 352 participanți la trafic amendați, 5 dosare penale, 17 permise reținute și 11 certificate de înmatriculare retrase

razie10 1
Distribuie:

RAZIE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, ÎN MUNICIPIUL ȘI JUDEȚUL ARAD

Sub coordonarea Serviciului Rutier, la data de 10 februarie a.c., a fost desfășurată o acțiune de amploare, pe drumurile județene din mediul rural, precum și în mediul urban. Razia a avut ca scop combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum și impunerea respectării legislației rutiere.


În urma activităților, au fost sancționați 352 de participanți la trafic, cu amenzi în valoare de aproximativ 98.700 de lei. Au fost reținute 17 permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare. 131 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale, 15 pentru abateri ale bicicliștilor, 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (valoare de până la 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat), iar celelalte pentru alte abateri.Totodată, în cazul a 5 persoane oprite pentru control, au fost întocmite dosare penale: 3 pentru conducerea de vehicule fără permis de conducere și câte unul pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, respectiv pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. În ultimul caz, a fost dispusă recoltarea de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor consumate.

Atragem atenția tuturor participanților la trafic că respectarea normelor legale este obligatorie, totodată poate preveni producerea de accidente rutiere cu consecințe grave.

Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în municipiul cât și în județul Arad.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Evenimente din trafic
Etichete: Arad Traffic, dosare penale, razie, sanctiuni contraventionale
Distribuie:
Articolul anterior
UCIDEREA ÎN MASĂ A CĂPRIOARELOR CONTINUĂ! Zeci de animale au fost găsite moarte pe câmpia dintre Dorobanți și Caporal Alexa. Există suspiciuni motivate privind săvârșirea de fapte de corupție între fermieri și polițiștii de la „Arme”
Articolul următor
Acțiune a polițiștilor, duminică dimineața, în Sântana și zonele adiacente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie