Recomandări de sănătate publică privind MĂSURILE GENERALE de RELAXARE începând cu 15 MAI. VEZI NOUL MODEL DE DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

masuri
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Specialiștii Institutului Național de Sănătate Publică au elaborat un set de recomandări de sănătate publică privind măsurile generale de relaxare a restricțiilor impuse de starea de urgență pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS COV 2.

În vederea limitării evoluției cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus, măsurile de prevenire sunt adresate mai multor domenii de activitate. Toate aceste recomandări au în vedere reluarea activităților suspendate, cu riscuri cât mai scăzute de transmitere a infecției.
Entitățile cu responsabilități de reglementare în domeniile specifice de activitate pot emite proceduri sau reguli proprii aplicabile acestora pornind de la recomandările generale mai sus amintite.
Documentul nu reprezintă un plan de reluare a activităților suspendate prin acte normative sau alte măsuri administrative emise/luate de autorități.
INSP are în lucru documente similare privind alte domenii afectate de măsuri. Setul de măsuri de relaxare care vor fi aplicate după 15 mai a fost publicat pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP). Acesta include reguli privind activitatea saloanelor de îngrijire personală, cea din cabinetele stomatologice, din unităţile sanitare non-COVID, măsuri pentru protecţia elevilor din clasele terminale şi pentru examenele naţionale, precum şi privind transportul de persoane. Sunt incluse şi recomandări privind activitatea în lăcaşurile de cult, în birouri şi unităţi de cazare.

Recomandari Masuri Specific… by Lucian Valeriu on Scribd

NOTĂ: toate aplicare a măsurilor pot fi consultate pe pagina de web a Institutului National de Sanatate Publică, la adresa www.insp.gov.ro, secțiunea Comunicate.

Toate observațiile și propunerile celor interesați pot fi transmise la adresa de mail:[email protected]

***

DE ASEMENEA – DECLARAȚIILE PE PROPRIA RĂSPUNDERE SUNT RECOMANDATE ȘI ÎN TIMPUL STĂRII DE ALERTĂ ÎN LOCALITATE ȘI OBLIGATORII ÎN AFARA LOCALITĂȚII – AVÂND URMĂTORUL MODEL:

declaratie 15 mai

Categorie: Știri
Etichete: masuri 15 mai, masuri relaxare, Recomandări de sănătate publică privind MĂSURILE GENERALE de RELAXARE, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Surpriză pe piața transferurilor: Gheorghe Falcă revine să saboteze UTA
Articolul următor
SUNTEM SALVAȚI! Bîlcea cu Stoian „repornesc economia!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…