Rezultatele investigațiilor radiologice și imagistice efectuate la Spitalul Județean Arad pot fi vizualizate online

spitalul_judetean_arad
Distribuie:

Începând de joi, 23 februarie, rezultatele investigațiilor efectuate la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală – radiografii, tomografii computerizate, RMN – pot fi vizualizate la un click distanță!

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pune la dispoziția cetățenilor care și-au efectuat sau își vor efectua investigații Rx sau imagistice o variantă simplă de a accesa, de acasă, fiecare investigație realizată în laboratorul de specialitate al unității medicale.

„Ne-am dorit să implementăm acest serviciu pentru a veni în sprijinul pacienților care apelează la spital pentru efectuarea acestor investigații. Sunt cazuri în care pacienții nu își mai găsesc investigațiile primite în momentul efectuării acestora, iar pentru a le prezenta medicilor de specialitate sunt nevoiți să revină la spital, să completeze un formular și mai apoi să aștepte eliberarea unei copii.

Considerăm că prin intermediul portalului on-line este mult mai simplu să avem la dispoziție, rezultatele investigațiilor noastre mai ales că după prima conectare avem acces oricând și de oriunde la acestea”, a explicat ec. Florina Ionescu, manager SCJU Arad.

Pentru a accesa investigațiile efectuate, persoanele interesate trebuie să precizeze, în momentul programării sau ulterior, colegelor noastre de la Biroul de Programări, o adresă de e-mail activă respectiv numărul de telefon.

Cum se procedează

Pe prima pagină a site-ului scjarad.ro există o rubrică denumită „Vezi aici investigațiile radiologice și imagistice” care intermediază accesul către portalul de autentificare.

Mai apoi, apăsând butonul „ACCESEAZĂ”, veți fi redirecționați către portalul de autentificare unde va trebui să introduceți CNP-ul dumneavoastră.

După apăsarea butonului „TRIMITE” veți primi prin e-mail un cod de acces cu ajutorul căruia veți putea accesa investigațiile radiologice și imagistice efectuate în Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală.

Biroul de presă al SCJUA

Categorie: Știri
Etichete: Florina Ionescu - manager SCJU Arad, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, radiografii, RMN, tomografii computerizate
Distribuie:
Articolul anterior
Bibarț: „Peste 100 de milioane de euro vor fi investite în retehnologizarea CET Hidrocarburi! 38% din valoarea investiției va fi asigurată din bugetul local”.
Articolul următor
Seminar despre noile reglementări din legislația muncii, la CCIA ARAD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…
profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…