Rock la „Moise” în pauza mare

ceitrei moise nicoara pr
Distribuie:

Azi, la Colegiul Național „Moise Nicoară”, pauza mare a fost o surpriză plăcută. Pe holul festiv al liceului, trupa CEITREI a cântat un rock de cea mai bună calitate și a antrenat câteva sute de elevi și profesori.


Inițiativa lui Cătălin Lăpușcă, din 2018, când trupa CORSO a oferit „concertul mic din pauza mare”, a fost reiterată azi, tot la „Moise Nicoară”, printr-un „complot” pus la cale de Bucur Milancovici, părinte, membrii trupei CEITREI și directoarea liceului.CEITREI este o trupă rock din Arad, compusă din muzicienii consacrați Ciprian Mateian – chitară și voce, Tiberiu Back – bass și Sergiu Nădăban – drums.


Pentru Sergiu Nădăban a fost și un prilej de rememorare a anilor de liceu, fiind absolvent al Colegiului Național „Moise Nicoară” în 2014, acum inginer de sunet, absolvent al Facultății de Muzică din Timișoara, și, spre cinstea lui, participant la Berklee Valencia Groove School, câștigător al bursei pentru programul Summer Performance in Boston – 2013, respectiv Summer Performace Program la Berklee College of Music in Boston – 2017.„Mulțumim CEITREI pentru muzica adevărată. (https://ceitrei.ro/)
Mulțumim Mix Studio și Albert Anahazi din clasa a VIII-a B pentru fotografiile și filmarea profesionistă.
Mulțumim organizatorilor Balului bobocilor din 2024, care au dotat școala cu aparatură pentru sonorizare de cea mai bună calitate.”a transmis colectivul de la Moise, profesori și elevi. 

Categorie: Știri
Etichete: CEITREI, Colegiul Național Moise Nicoară, rock
Distribuie:
Articolul anterior
DGASPC Arad a inaugurat Centrul de zi şi recuperare pentru copii cu dizabilităţi mintale „SIMBA”
Articolul următor
Granturi de 6.000 de euro și conținut educațional dedicat industriei HoReCa oferite de Academia de Sustenabilitate

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie