România U20 întâlnește Italia și Polonia la Arad

uta
Distribuie:
Stadionul „Francisc Neuman” din Arad va fi gazda a două meciuri amicale între selecționatele U20 ale României, Italiei și Poloniei, în organizarea Federației Române de Fotbal.

Astfel, joi 17 noiembrie 2022, ora 21:00 este programat meciul amical România U20 – Italia U20, iar luni, 21 noiembrie 2022, ora 20:00, pe Arena „Francisc Neuman” naționala U20 a României va avea un meci de pregătire cu selecționata similară a Poloniei.

În acest context, Primăria Arad și Federația Română de Fotbal au semnat un protocol de colaborare,

prin care Municipiul Arad va pune la dispoziția echipelor de fotbal Stadionul Banatul din Sânicolaul Mic în vederea desfășurării antrenamentelor premergătoare meciurilor amicale.

„Este o onoare, dublată de bucuria de a găzdui aceste meciuri de pregătire, care sperăm să ofere un spectacol fotbalistic celor din tribune. Solicitarea venită din partea FRF nu face decât să confirme faptul că orașul nostru dispune de infrastructura necesară găzduirii unor meciuri internaționale, iar faptul că ni s-a solicitat să le punem la dispoziție inclusiv un teren pentru desfășurarea antrenamentelor întărește cele spuse mai devreme.”, a declarat viceprimarul Ilie Cheșa.

Biletele

Biletele pentru aceste meciuri pot fi achiziționate de pe site-ul Federației Române de Fotbal, prețul acestora fiind de 10 lei la peluze și 20 de lei la tribune.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor, „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Biroul de presă al Primăriei Arad

Categorie: Sport
Etichete: Arena Francisc Neuman, Federația Română de Fotbal, Naționala României U20
Distribuie:
Articolul anterior
„Orașul pierdut“, la Cinematograful „Arta“ 
Articolul următor
C.C.S. Arad se consideră „atacată” și „aduce la cunoștință publică comportamentul vădit abuziv al Municipiului Arad în legătură cu imobilul Casei Sindicatelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…