S-a dat startul la plata taxelor şi impozitelor locale pe anul 2020

1directiavenituri arad
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primăria Municipiului Arad prin Direcția Venituri anunță că începând de joi, 9 ianuarie 2020, se pot achita taxele şi impozitele locale aferente anului 2020. Cetățenii municipiului, precum și reprezentanții persoanelor juridice sunt așteptați la ghișeele Direcției pentru a-și plăti taxele și impozitele pe care le datorează bugetului sau pot opta pentru plata online a acestora. A devenit disponibil şi serviciul de încasare a impozitelor şi taxelor locale la oficiile poştale.
Dacă modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale au rămas aceleași de anul trecut, anul 2020 vine cu o noutate în ceea ce privește valoarea bonificației acordată contribuabililor care plătesc anticipat și integral, până pe 31 martie, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren și taxa pe autoturisme. Astfel, în cazul impozitelor pentru terenuri și clădiri bonificația acordată a fost majorată de la 5% la 10%, iar pentru prima dată se acordă o bonificație de 10 procente celor care plătesc cu anticipaţie impozitul pe mijlocul de transport, datorat pentru întregul an.
300 de arădeni au achitat până la orele prânzului dările locale, în bugetul local ajungând 120.000 lei. 170 dintre contribuabili au achitat integral impozitele și taxele locale și au beneficiat de bonificația de 10%.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: contribuabili, impozit, impozite si taxe, taxe locale
Distribuie:
Articolul anterior
„Aradul merită o rubrică specială dedicată GROPILOR din carosabil” – constată oficial și U.S.R. Arad
Articolul următor
8.172 misiuni executate de jandarmii arădeni, în anul 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie