S-a stins NEA TODOR – „tata bodyguarzilor” din Arad, „omul de la intrare” cu care toți tinerii care au frecventat discotecile din anii `80 și `90 au câte o amintire…

todor sarb
Distribuie:

 

Născut pe 5 octombrie, 1961, Todor Sârb a fost dacă nu primul, în orice caz cel mai cunoscut „bodyguard” în sensul modern al termenului din Aradul anilor 80-90 – un „munte de om”, de altfel blajin și care n-a supărat pe nimeni în viața lui. Într-o vreme – incomparabilă cu cea de acum – în care violența era un fapt cotidian aproape banal, în care bătăile frecvente din discotecă și în afara ei nu apăreau nicăieri în media, intrând, cel mult, în folclorul urban, Nea Todor, cu conformația sa fizică de „urs carpatin” și dincolo de celebrii său ochelari cu ramă pătrată, reușea să țină mii de tineri în frâu și să facă cumva să ajungă cu toții întregi acasă… într-un fel aproape magic.
Toată lumea care e frecventat CC-ul – în anii 80 – și Discoteca „Laser” – în anii 90 – are câte o amintire cu Nea Todor… niciunul vreuna urâtă.

S-a stins, după mai mulți ani în care a dus în spate o boală incurabilă, sâmbătă, 4 august, dimineața, la doar 57 de ani (deși toată lumea avea impresia despre el că e „deodată cu socialismul”… ca despre un om născut „direct matur”). „Toți cei care ați frecventat pe vremuri discoteca Laser l-ați cunoscut cu siguranța pe Nea Todor de la intrare. De azi din păcate nu mai este printre noi… a plecat către o lume mai bună” – a postat pe facebook o bună cunoștință a „tatălui bodyguarzilor din Arad” pe Facebook…

Condoleanțe familiei îndoliate.

Categorie: Știri
Etichete: condoleante, discoteca laser, nea todor, stiri arad, todor sarb
Distribuie:
Articolul anterior
UTA a pierdut în prima etapă a Ligii a II-a. Golul „Daco-geților” care a stabilit scorul final a fost declarat „execuția etapei”
Articolul următor
Vinga a cucerit Cupa Satelor

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe