Să fie-ntr-un ceas bun! TOȚI DEMNITARII, inclusiv cei arădeni, care au fost la ședința Biroului Permanent Național și au dat mâna cu suspecți de CORONAVIRUS, intră în AUTOIZOLARE

autoizolati
Distribuie:

 

Conducerea Consiliului Județean Arad intră în autoizolare, ca măsură de limitare a extinderii coronavirusului. Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea sunt primii care au anunțat oficial acest fapt. Demnitarii  au intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, diagnosticat cert cu COVID-19, după ce au participat la ședința Biroului Permanent Național unde, între altele, Sergiu Bîlcea a fost desemnat ca și canditat al PNL pentru fucția de primar al Aradului (FOTO PRINCIPAL).

În următoarele ore e foarte probabil ca și Gheorghe Falcă, Răzvan Cadar, vicepreședinte al CJ Arad, și alți arădeni care au participat la ședința respectivă să intre în autoizolare.

Ludovic Orban a anunțat decizii de ultimă oră în PNL după ce senatorul liberal Vergil Chițac a fost infectat cu coronavirus. Astfel, Orban a anunțat că toți liderii PNL din Biroul Permanent Național se vor izola la domiciliu, la fel ca și el și toți miniștrii, și vor fi testați pentru coronavirus. Orban a mai spus că le va cere și tuturor senatorilor PNL să se izoleze. De asemenea, delegația PNL nu va participa la negocierile de la Cotroceni cu președintele Iohannis.

Orban a spus că se va izola la Vila Lac 1, reședința oficială a premierului, și va coordona de acolo activitatea guvernamentală.

Rezultatele la analize pentru doi parlamentari PNL au fost pozitive: Bogdan Iulian Huțucă (deputat Constanța) și Vergil Chițac (senator Constanța).

UPDATE: Și ce trei senatori de Arad, Mihai  Fifor, Neluțu Cristina și Adrian Wiener, intră în autoizolare! E s-au întâlnit cu Chițac la Palatul Parlamentului

 

Categorie: Știri
Etichete: autoizolare, coronavirus, Iustin Cionca, Sergiu Bilcea, stiri arad, Vergil Chițac
Distribuie:
Articolul anterior
Felicitări POLIȚIȘTILOR din Chișineu Criș care au reușit să prindă un grup de „tâlhari cu cetârne” și să-i restituie unei femei de 81 de ani cei 22.000 de lei furați
Articolul următor
Mihai Fifor: „Implicare și solidaritate pentru depășirea crizei coronavirusului“

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…