Să le ținem pumnii „Muschetarilor Roboticii” de la Liceul Național de Informatică Arad, care vineri vor participa la finala pe ţară a competiţiei „BRD First Tech Challenge”

Muschetarii Roboticii 4
Distribuie:

 

Reprezentanţii Liceului Național de Informatică Arad vor participa vineri, 23 martie, la finala pe ţară a competiţiei „BRD First Tech Challenge”.

Este vorba despre 18 elevi pasionaţi de robotică. Ei sunt coordonaţi de prof. Romana Sălăjan, prof. Florin Feher și prof. Diana Rus şi ajutaţi de tehnicianul Peter Ştefan de la CET Arad.

Împreună, au reuşit să construiască un robot cu care au trecut de faza regională de la Timişoara (vezi video, jos!) şi s-au calificat în finala de la Bucureşti.

Întregul liceu, în frunte cu prof. Maria Pașcalău, directorul unităţii de învăţământ, le este alături în încercarea de a câştiga şi finala pe ţară a concursului.

Întreaga echipă „Muschetarii Roboticii” a ţinut să-i mulţumească lui Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, pentru implicarea sa în ceea ce priveşte transportul concurenţilor la Bucureşti.

Categorie: Știri
Etichete: BRD First Tech Challenge, Liceul Național de Informatică Arad, Peter Ştefan, prof. Diana Rus, prof. Florin Feher, prof. Maria Pașcalău, prof. Romana Sălăjan, „Muschetarii Roboticii”
Distribuie:
Articolul anterior
Înotătorii „Masters” de la CSM Arad s-au întors cu 6 medalii de la Concursul ,,Gaspar Ervin” (Bekescsaba)
Articolul următor
Peste 22 de litri de SÂNGE au donat JANDARMII de Ziua lor [FOTO]

1 comentariu. Leave new

  • Felicitari pt rezultatele obtinute si va dorim sa va realizati visul pe viitorul competitei. God bless you all.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe