Samsung se pregătește să vândă un număr surprinzător de mare de Galaxy Fold

samsung galaxy fold
Distribuie:

 

Timp de câteva luni, lucrurile au părut neașteptat de sumbre pentru Samsung Galaxy Fold. Acesta nu este doar primul smartphone pliabil Samsung, ci primul astfel de dispozitiv de la un brand important care a devenit disponibil comercial. Lansarea acestui produs foarte așteptat a fost inițial programată pentru aprilie, în final având loc în urmă cu aproximativ două săptămâni pe o singură piață globală, Coreea de Sud.

Chiar și după o așteptare atât de dureroasă și destule îngrijorări cu privire la procesul de „stabilizare” și îmbunătățire a telefonului, se pare că emoția este încă mare, cel puțin în Coreea de Sud. Când a fost scos la vânzare primul lot de telefoane Galaxy Fold a fost nevoie de doar câteva minute pentru ca acesta să fie vândut. Zilele trecute a fost scos la vânzare și a doua serie de telefoane Galaxy Fold, tot în Coreea de Sud. Rezultatul a fost același, tot lotul a fost epuizat imediat!

Începând din 18 septembrie au fost lansat precomenzi și din Germania, Franța și mai multe țări din Europa. Din 28 septembrie va fi disponibil și în SUA. Un milion de bucăți din Samsung Galaxy Fold ar putea fi livrate în toată lumea în viitorul apropiat. Inițial și din România au fost făcute precomenzi, apoi după problemele avute de telefon cu afișajul, au fost anulate. Deocamdată din România nu se mai pot face precomenzi pentru acest smartphone pliabil.

Samsung vrea să lanseze un număr total de aproximativ 1 milion de exemplare Galaxy Fold la nivel global. Se presupune că, între 20 și 30.000 de unități, vor fi rezervate special pentru clienții sud-coreeni. S-ar putea să nu pară foarte multe telefoane, mai ales luând în considerare vânzările recente din seria Galaxy Fold care au bătut toate recordurile. Dar, trebuie să specificăm că fabricarea unui telefon pliabil cu o formă complet nouă, funcțional și fiabil este extrem de dificilă. De aici și prețul la care va fi comercializat Samsung Galaxy Fold – aproximativ 2.000 de euro.

Având în vedere aceste lucruri, va fi destul de impresionant dacă într-adevăr Samsung va reuși să vândă peste un milion în întreaga lume în doar câteva săptămâni. Sigur că o mare parte din acest lot va ajunge în Statele Unite dar și în alte câteva țări, inclusiv în Franța, Germania, Singapore, Marea Britanie și „multe altele”, conform PhoneArena. Este posibil ca Samsung să aibă parte de o mare surpriză și să suplimenteze serios numărul de un milion de bucăți preconizat inițial.

Galaxy Fold vine în culorile Cosmos Black și Space Silver și este disponibil atât cu o conectivitate 4G cât și 5G, în funcție de piață. Smartphone-ul pliabil Samsung are 12 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare internă, are un procesor Qualcomm Snapdragon 855 și o baterie de 4.380 mAh. Galaxy Fold are două ecrane, unul la interior Infinity Flex de 7,3 inch cu o rezoluție de 2152 x 1536 pixeli și un ecran exterior HD+ de 4,6 inch.

 

Categorie: Știri
Etichete: IT, PhoneArena., Samsung Galaxy Fold
Distribuie:
Articolul anterior
INCENDIU violent la Sântana: un depozit plin cu 2000 de tone de CEREALE și un cap tractor s-au făcut scrum azi-noapte
Articolul următor
Andreea Mitu poate realiza azi DUBLA Trofeului „Ilie Năstase” [FOTO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie