Zâmbete colorate, suflete adunate pentru sănătatea lui Robert, de 1 IUNIE, la Grădinița BAMBI [FOTO]

bambi cover
Distribuie:

 

Ziua de 1 iunie a fost sărbătorită în avans la Grădinița Bambi din Arad, luni 31 mai – astăzi, 1 iunie, fiind zi liberă.

Micuții grădiniței au fost primiți luni dimineața de personajele Mikey și Minnie, cu multe surprize, care promiteau să le facă o zi precum titlul petrecerii: „Carnavalul Copilăriei”.

bambi gradinita 5

Educatoarele grădiniței au pregătit mai multe colțuri tematice precum renumitele și cele mai de preț desene pe asfalt, pictură pe pânză, pictură pe față și, concursul mult așteptat de cei mici, „Brioșa Buclucașă”.

bambi gradinita 6

Acest carnaval a avut și un scop caritabil, la finalul zilei fiind organizată o „Tombolă a jucăriilor”, în urma căreia s-au donat bani pentru cazul lui Robert, băiatul de 16 ani, din Curtici.

Toți părinții au donat bani pentru Robert în speranța ca, de 1 iunie, să reușească să-i aducă lui Robert un strop de bucurie, în sufletul lui de copil puternic și încrezător !

bambi gradinita 1

La Mulți Ani, copii!

(A.B.)

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Alte PISTE FAKE în cazul ATENTATULUI CU BOMBĂ împotriva omului de afaceri Ioan Crișan: un „anchetator” dă vina pe… SOFTUL AIRBAGURILOR de la MERCEDES!
Articolul următor
[OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ – Liceul Tehnologic „ Aurel Vlaicu”] Calificarea – Tehnician proiectant CAD (clasa a IX-a liceu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

agromalim 1

AGROMAILIM și-a deschis porţile [GALERIE FOTO]

  Este sărbătoarea AGRICULTURII la EXPO ARAD. A XXIX-a ediție a Târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje s-a deschis astăzi, în prezența oficialităților Aradului și cu participarea unor…