Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad în parteneriat cu CJRAE organizează „Şcoală de vară” cu participare gratuită [VEZI CONDIȚII]

scoala de vara 1
Distribuie:

 

Vara aceasta, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Arad în parteneriat cu Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad propune comunităţii şi organizează în perioada vacanţei mari, „Școala de Vară” pentru şcolarii ciclului primar şi gimnazial.

Programul „Şcolii de vară” acordă o atenție sporită învățării prin joc și participare activă în activităţile educativ-colaborative şi de comunicare–relaţionare.

Şi, pentru că vacanţele de vară sunt de departe cele mai aşteptate momente din viaţa de şcolar, organizatorii doresc să le creeze copiilor o vacanță memorabilă. De aceea, propun un program variat, relaxant, care contribuie atât la dezvoltarea cunoștințelor copiilor, îmbunătățirea abilităților, socializarea într-un grup cât și, desigur, la distracție pentru o vacanță de neuitat.

În întreaga perioadă, vor fi respectate cu strictețe toate măsurile de siguranță recomandate de autorități, dar, în acelaşi timp, distracţia şi învăţarea vor veni la pachet deoarece copii participanţi vor avea parte de experiențe inedite, vor participa la ateliere creative, cluburi de discuţii, dezbateri, jocuri de antrenare a memoriei şi a atenţiei, de gândire strategică şi decizie, activităţi logopedice şi de dezvoltare personală, vor face sport, se vor relaxa şi se vor distra.

„Şcoala de vară” organizată de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Arad se va desfășura în perioada 08 iulie – 06 august 2021, la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad, str. Strada Fulgerului 2-4, programul fiind de luni până vineri, de la ora 9:00 la 15:00.

Participarea la activităţile din cadrul Şcolii de vară este gratuită!

Înscrierile se fac completând cererea de înscriere care poate fi descărcată de pe site-ul https://cjrae-arad.ro/.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul CJRAE Arad, accesând următorul link https://cjrae-arad.ro/ sau apelând numărul de telefon 0787425526.

Participarea la activități este gratuită (nu se percep costuri de organizare). Admiterea la activități se face în ordinea înscrierii, locurile sunt limitate!

Vă așteptăm cu drag!

scoala de vara

Categorie: Știri
Etichete: Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Arad, Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Succes în al doilea test din cantonament
Articolul următor
A fost Drulăul la Arad. A făcut ham-ham și-a plecat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

agromalim 1

AGROMAILIM și-a deschis porţile [GALERIE FOTO]

  Este sărbătoarea AGRICULTURII la EXPO ARAD. A XXIX-a ediție a Târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje s-a deschis astăzi, în prezența oficialităților Aradului și cu participarea unor…