Se întrerupe furnizarea apei potabile în Cuvin şi Covăsânţ

Distribuie:

 

Marţi, 9 august 2016, în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S.A., are loc o nouă cuplare de conducte de apă potabilă.

Lucrarea este realizată în cadrul contractului CL9 „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş şi Lipova”, vizând reabilitarea şi extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi a celui de canalizare în cele cinci localităţi. Astfel noua reţea, realizată de curând în cadrul Proiectului Major de Finanţare Europeană, va fi racordată la reţeaua existentă, fiind necesară întreruperea totală a furnizării de apă potabilă către consumatorii din localităţile Covăsânţ şi Cuvin. Furnizarea va fi oprită marţi, 9.08.2016 în intervalul orar 07:00 – 16:00.

La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din localităţile menţionate. Recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa pentru consum şi în uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada executării lucrărilor.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

 

Ofiţer de comunicare: Oana Hanţig

Biroul UIP POS-Mediu,

Compania de Apă Arad

 

 

Categorie: Știri
Etichete: apa, compania de apa, Covasant, Cuvin, intrerupere
Distribuie:
Articolul anterior
Transportul în comun ca sală de lectură – utopia unora care nici nu citesc, nici nu merg cu tramvaiul [RECOMANDĂRI EDITORIALE]
Articolul următor
Traiane, care-I GAŞca ta, de fapt?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie