Se mai fac și fapte bune: Ruben Budău și-a investit indemnizația de consilier județean în rechizite pentru elevii Școlii Generale Groșeni

241820371 1018580632039800 8163609630445381890 n
Distribuie:

 

„Cât valorează zâmbetul unui copil? Indemnizația mea de consilier județean pe două luni este mult prea puțin pentru cei 115 elevi ai claselor 1-8 din Școala Generală Groșeni care au primit sub formă de rechizite o mică atenție, iar 20 dintre aceștia au primit și câte un ghiozdan pentru acest început de an școlar” a declarat, fără să se laude, consilierul județean Ruben Budău.

„Un nou început plin de emoții, bucurie și speranță!

Asta am simțit astăzi la Groșeni, unde împreună cu primarul Nicolaie Valea, părintele Radu Sas, dna director Adriana Manuela, corpul profesoral al școlii generale, părinții și copiii ne-am reunit pentru începutul anului școlar.

Am transmis cu entuziasm și nostalgie gânduri legate de anii pe care i-am petrecut aici pe băncile școlii și faptul că societatea noastră trebuie să se bazeze pe cei 4 piloni esențiali: familie, biserică, școală și administrația publică.

Chiar dacă trăim vremuri atipice în care se încearcă prin multe mijloace discreditarea acestor vectori, să avem îngăduință unii cu alții și să nu uităm că, educația copiilor începe de acasă, continuă la scoală și biserică, iar administrația publică asigură un mediu prielnic în care toate  acestea să se întâmple.

Succes maxim tuturor!

Dumnezeu să Binecuvânteze prezentul și viitorul copiilor noștri” – este mesajul postat de Ruben Budău pe pagina sa de Facebook.

 

Categorie: Știri
Etichete: consilier judetean PSD Aard, ruben budău, Școala Generală Groșeni, scoala Groșeni
Distribuie:
Articolul anterior
La mulți ani buni Pompierilor, la 173 de ani de când le este recunoscut, oficial, eroismul!
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Sute de arădeni au vizionat, duminică seara, la Centrul de Vizitare Ceala al Parcului Natural Lunca Mureșului, documentarul „România Sălbatică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie